Tervezett - 1 héttel előbb indított, vagy "normál szülés? Ha választhatnátok? Tovább lent.
1 ismerősömnek nemsokára babája születik. Ha nem egy héttel előbb indítják meg, a kiírt időpontban valószínű, hogy nem a saját orvosa lesz. Ti mennyire ragaszkodnátok ilyen helyzetben a dokitokhoz?
Nálam magától indult a szülés, és ügyeletes dokinál szültem (pedig volt fogadott is, kimondhatatlanul meg voltunk vele elégedve.
Vélemények, esetleg tapasztalatok érdekelnének.
15-re voltam kiírva, a dokim 13-án dolgozott utoljára. Megvizsgált, és közölte, hogy nem úgy tűnik, mintha szeretne kibújni, ő nem zaklatná, ha nem bánom, hogy nem vele szülök. Mondtam, hogy a baba a legfontosabb, nem az, hogy ki van velem, szülésznőm úgyis volt, akit ismertem, így nem érdekelt, melyik doki lesz ott.
Így is lett, és a helyettessel is tökéletesen meg voltam elégedve.
Nem erőltetnék valamit csak azért, mert nekem az a jobb:)
Normál szülés - nem ragaszkodnék a dokihoz, első gyerekemet más dokinál szültem, mint aki a terhesgondozást végezte, mivel pont elutazott a szülés napján.
Inkább szülök, amikor a babám akar, mint indítsák meg, aminek lehet, hogy császár a vége. Sok indított szülésnek az lesz a vége sajna.
Én a babámra bíznám a dolgot, nem a dokimra!
Nekem indított szülésem volt (mondjuk indokolt volt zavaros magzatvíz miatt), viszont szörnyű volt. Szerintem se a testem, se a kislányom nem akarta még a szülést...így nem is sikerült, végül császár lett belőle. :(
Szia,
Én viszont ragaszkodtam az orvosomhoz, így 40+1 naposan az indításban állapodtunk meg. Semmi hátránya nincs az indításnak, és a kisfiamnak se lett semmi baja. Ja és én kértem, hogy indítsa meg, ő nem ragaszkodott hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!