Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan mondjam meg a szüleimne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a szüleimnek hogy a barátnőmmel összeszeretnénk házasodni?

Figyelt kérdés
a barátnőm 41 éves én meg 26 éves vagyok

#szülő #házasodás #barátnőmmel összeszeretnénk
2012. júl. 29. 18:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
házasságra készülő felnőtt férfiaknál mégcsak felmerülnie sem szabadna ilyen problémának, hogy vajon a szüleimnek ezt ugyan hogy mondjam el. nem csak a nőhöz vagy gyerek, hanem alapból is. szerintem gondold ezt még át
2012. júl. 30. 09:37
 12/21 A kérdező kommentje:
az édesanyám 62 éves édesapám meg 65 éves kései gyerek vagyok
2012. júl. 30. 18:53
 13/21 anonim ***** válasza:

nem válaszoltál csak egy kérdésre (a szüleid korára vonatkozóra)

mióta vagytok együtt, a szüleid ismerik-e, van valami ami sietteti (terhes-e)

h miként tálalod, az ezektől függ, és nem a barátnőd korától.

Amúgy ugyanúgy, mintha 25 éves lenne:D

ui.: nem kérdezte senki véleményét a köztük lévő korkülönbségről!

2012. júl. 30. 20:01
 14/21 A kérdező kommentje:
a barátnőm nem terhes és nem ismerik de én vele szeretném leélni az életemet!!!
2012. júl. 31. 16:02
 15/21 anonim ***** válasza:

Kánikula van, helyenként hidegfront...

Nem ilyenkor kell fontos döntéseket hozni!

2012. júl. 31. 16:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem most, később lesz gigszer ezzel a párkapcsolattal. Akár mennyire is nem gondolod, a párod "anyádként" fog kezelni egy idő után és nem fogsz tudni kilépni ebből a szerepből. Szintén tök kockázatos a gyerekvállalás téma is, a párod már szinte kifutott belőle, te még életed kezdetén jársz, fiatal vagy a gyerekvállaláshoz.

Azt tanácsolom, várj legalább annyit míg a lila köd elmúlik és utána hozzatok egy ésszerű döntést, hogy bírtok e együtt élni hosszú távon.

2012. aug. 1. 12:47
 17/21 anonim ***** válasza:

A kérdező nevében is köszönjük az önjelölt párkapcsolati tanácsadást. Rendkívül sokat okultunk belőle.

Kérdező:

Ha így döntöttél, így döntöttél. Szerintem egyszerűen vidd el bemutatni, és egyidejűleg mondjátok meg, hogy kb. x idő múlva szeretnétek megtartani az esküvőt.

2012. aug. 1. 12:52
 18/21 A kérdező kommentje:
nem vagyok vele régóta együtt de így döntöttem hogy szeretném vele leélni az életemet
2012. aug. 1. 19:45
 19/21 anonim ***** válasza:

A házasság az nem csak annyiból áll, hogy "vele szeretném leélni az életemet"!

Mellesleg éppen ezért is szoktak közel azonos korúak házasságra lépni. Hogy együtt is fejezhessék be...

2012. aug. 1. 23:28
 20/21 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem csak annyiból áll hogy vele szeretném leélni az életemet vele is akarom befejezni az hogy ő egy kicsit idősebb mint én ez engem nem érdekel én boldog vagyok vele és ez számít. Persze mint mindenki én is szeretnék egy saját gyereket jó 41 évesen még képes szülni igaz kicsit kockázatos de képes rá ha lesz akkor lesz ha nem akkor nem attól még ugyan úgy szeretem és attól még ő nő marad és a szerelmem. Próbálkozunk!!!
2012. aug. 2. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!