Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak, férfiaknak muszáj az esküvőn öltönyt viselni?
Augusztusban hivatalosak vagyunk egy esküvőre a családommal. Unokatestvéremnek lesz esküvője, és a páromat is meghívták. Viszont nem állunk túl jól anyagilag, és sajnos úgy néz ki, nem igazán engedhetjük meg magunknak, hogy a páromnak öltönyt vásároljunk.
Illetlenség-e ingben és elegáns nadrágban és nyakkendőben megjelenni?
(A párom 23 éves)
Titeket hívtak meg, nem egy zakót!
(mellesleg tescoban, vagy turkálóban jóval olcsóbb, látok zakókat 2-3000-ért is)
Augusztusban valószínűleg úgyis dögmeleg lesz... nyugi!
Körbenézek akkor a tescoban, hátha szerencsém lesz..
Ma a kínaiban néztem (gondoltam olcsó és arra az egy alkalomra jó lesz..) és 11.000 volt...
menjetek, ahogy vagytok, ez nem rólatok szól!
keserű szívvel többet rontasz az alkalmon, mint öltöny nélkül
Most voltunk esküvőn, vagy 60 férfiból senkin nem volt zakó a vőlegényt kivéve.
Csak szövetnadrág, ing, nyakkendő. Egy-két kocsiban láttam, hogy fel van akasztva a zakó minden eshetőségre felkészülve, de többen el sem hozták. Meleg volt, majd ki döglöttünk, a nők sem vettek fel kiskabátot, szegény férfiakat miért kellene szenveszteni?
Jó értem hogy nem rólunk szól.. (eddig se hittük azt), de nem igazán van kedvem ahhoz, hogy a kedves rokonság a hátunk mögött leszólja a páromat, hogy még egy zakóra sem telik neki...
Értem, akkor simán ingben is jöhet. Na így mindjárt más a helyzet. :) Köszi! :)
Mi voltunk egy lagziban, ahol azt mondta a pár, hogy mindegy miben megyünk. Na volt is 1-2 ember aki farmert és egy szebb pólót vett fel... Na rájuk furcsán néztem. Mi azért szépen felöltöztünk, meg a násznép 98%-a is így tett.
Most, hogy közeleg a mi esküvőnk, én megkértem őket, hogy ha lehet, akkor legalább egy inget vegyenek fel, a farmer maradhat.
Nem gáz az ing és nadrág kombó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!