Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Dekor kérdés - mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dekor kérdés - mit csináljak?

Figyelt kérdés

oké, nem ez a legnagyobb bajom, csak most felvetődött. és nincs ötletem.

eddig úgy volt, olyan helyen lesz az esküvőnk, ahol mindent mi díszítünk. Így fehér-almazöld-fekete lett volna a dekoráció.

Most választottuk ki az éttermet, ha nem lesz székhuzatunk (ami nagyon valószínű), akkor nem fog nagyon elütni a bordó szék?

Ilyen székek vannak:

[link]

csak fekete karimával.

A másik, hogy az étteremnek csak bordó díszei vannak, pl. asztalközép, mennyezetdísz... a bordó viszont szerintem nem passzol a zöld-feketéhez. A meghívók, ültetőkártyák megvannak. Minden ki van találva, erre a 3 színre.

Hagyjam a bordó székeket, és vegyek zöld asztalközepet, maradjon az eredeti dekorötlet? Akkor nem fog nagyon elütni?

Vagy legyen minden bordó, csináljam újra az ültetőkártyákat?

Vagy a zöld lufi, asztalközép, fekete díszek elnyomják a székeket? Összevisszaságot nem akarok :(

Azt hozzáteszem, hogy mikor nekiálltunk szervezni, kijelentettem, hogy nekem mindegy, milyen színű, felőlem aztán rózsaszín is lehet (ki nem állhatom magát a színt), csak bordó ne legyen :(

székszoknyát nem tudunk sajnos bérelni, mert hiába van 150ft/db.ért, ha még plusz 300Ft/db. kauciót kérnek....120 embernél ez nem kevés :(

2012. júl. 28. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Tiszta szívből azt kívánom, legyen ez életedben a legnagyobb probléma!

Keress másik éttermet....

Vagy csempéssz a dekorációba is bordót, hidd el, legalább valami extra meleg szín is kerül bele, a zöld-fehér-fekete túl hideg.

Szakmám ez, értek hozzá.

2012. júl. 28. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Én átgondolnám a dolgokat, mert ez így tényleg nagyon össze-vissza lesz. Nem ismerem a költségvetéseteket, de ha mindenképpen ehhez a 3 színhez ragaszkodsz, akkor valahogy próbáld előteremteni azt a 36 ezret a kaucióra. Azt elméletben úgyis visszakapod. Abban az előzőnek viszont igazat adok, hogy ez a 3 szín túl hideg, a fekete helyett én valami másik, melegebb színt választanék, de ez én vagyok, ez meg a te esküvőd lesz.
2012. júl. 28. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy esküvő költségvetésében az a 36 ezer forintos kaució igazán nem összeg, és ha nincs gond, visszakapod. Ennyi befektetést szerintem megér, hogy szép legyen az összkép, főleg, ha minden megvan. Ha most újból nekiállsz ültetőkártyát, meghívót stb. készíteni, az sincs ingyen, ráadásul egy csomó munkaórádba is kerül.
2012. júl. 28. 13:06
 4/7 A kérdező kommentje:

hát az összköltségünk 800.000, szall számít a 36 is.

mint írtam, NEM ez a legnagyobb problémám...

fekete kell, a ruhámban is lesz.

2012. júl. 28. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
De hát a kaució visszajár, nem értem, miért gond így? :o
2012. júl. 28. 15:26
 6/7 A kérdező kommentje:
az, hogy ennyi pénzünk van. pont. nincs már miből kifizetni a kauciót. hiába kapnám vissza, ha nincs miből kifizetni.
2012. júl. 28. 15:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem barátkozz meg a bordóval, elég szépek a székek székszoknya nélkül is, szerintem a zölddel és feketével már kicsit sok szín lenne, gondolom új ültetőket kevéssé problémás csinálni mint kifizetni a nem létező pénzből a székszoknyákat. Sok boldogságot, és bárhogy döntesz nem fog senki megszólni a díszítés miatt :)
2012. júl. 28. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.