Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dekor kérdés - mit csináljak?
oké, nem ez a legnagyobb bajom, csak most felvetődött. és nincs ötletem.
eddig úgy volt, olyan helyen lesz az esküvőnk, ahol mindent mi díszítünk. Így fehér-almazöld-fekete lett volna a dekoráció.
Most választottuk ki az éttermet, ha nem lesz székhuzatunk (ami nagyon valószínű), akkor nem fog nagyon elütni a bordó szék?
Ilyen székek vannak:
csak fekete karimával.
A másik, hogy az étteremnek csak bordó díszei vannak, pl. asztalközép, mennyezetdísz... a bordó viszont szerintem nem passzol a zöld-feketéhez. A meghívók, ültetőkártyák megvannak. Minden ki van találva, erre a 3 színre.
Hagyjam a bordó székeket, és vegyek zöld asztalközepet, maradjon az eredeti dekorötlet? Akkor nem fog nagyon elütni?
Vagy legyen minden bordó, csináljam újra az ültetőkártyákat?
Vagy a zöld lufi, asztalközép, fekete díszek elnyomják a székeket? Összevisszaságot nem akarok :(
Azt hozzáteszem, hogy mikor nekiálltunk szervezni, kijelentettem, hogy nekem mindegy, milyen színű, felőlem aztán rózsaszín is lehet (ki nem állhatom magát a színt), csak bordó ne legyen :(
székszoknyát nem tudunk sajnos bérelni, mert hiába van 150ft/db.ért, ha még plusz 300Ft/db. kauciót kérnek....120 embernél ez nem kevés :(
Tiszta szívből azt kívánom, legyen ez életedben a legnagyobb probléma!
Keress másik éttermet....
Vagy csempéssz a dekorációba is bordót, hidd el, legalább valami extra meleg szín is kerül bele, a zöld-fehér-fekete túl hideg.
Szakmám ez, értek hozzá.
hát az összköltségünk 800.000, szall számít a 36 is.
mint írtam, NEM ez a legnagyobb problémám...
fekete kell, a ruhámban is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!