Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt a legnagyobb lagzija és hány meghívott volt?! Vissza jött az a pénz amit ráköltötettek?
A válásra i shívnak 300 főt? Az is lehet ünnep!!
Én, ha lagzis menetet látok, akik szétdudálják a forgalmat, azt szoktam mondani, akkor dudáljatok, ha elváltok... sok barom...Ahelyett hogy másra költenék a pénzüket....
Nekem 230 fő volt. A befektetett pénz 90 %-a "jött vissza". Mi díszítettünk, a virágot virágpiacon vettük (így a bolti ár negyedét fizettük), A meghívót, köszönőajándékot én készítettem. A zenekar volt a drága meg a terembérlés. És szuper buli volt.
Sok boldogságot nektek!
látom itt sokan nincsenek tisztában egy jó lakodalommal..
Ha tényleg "nyereségeset", vagy "nullásat" akar valaki csinálni úgy hogy sokan is legyenek ahhoz és is kell..
1: Szertartásra bármennyi ismerőst, havert, munkatársat el lehet hívni, a lakodalomba meg azt akit akarsz.Ezt a meghívón jelezni szokás.
2:nem kell puccos étteremben, vagy szállodában csinálni a lagzit, hanem ha van valami kapcsolatod érdemes felhasználni hozzá.(nekünk egy balatonparti Önkormányzati panzióban volt, bérleti díj nulla, ismeretségnek köszönhetően)
3: a lakodalomba meghívottakat a mai kornak megfelelően nyugodtan lehet tájékoztatni arról hogy lesz e menyasszony tánc, vagy ajándékot vagy pénzt kérnek e inkább.( mi pénzt kértünk,és azt arra költjük ami szükséges, de az ajándéknál lehet több ugyanolyan, és haszontalan is.De meg lehet azt is beszélni, ki milyen ajándékot vegyen, vagy venne)
4: ami ételt, sütit lehet készítsetek el otthon ha lehetséges( 50 fő felett mondjuk ez bajos), a miénken 2 bográcsban, egy üstben, plusz két tűzhelyen szüleim megcsinálták 40 főre a kaját úgy hogy előtte nap minden elő lett készítve, és a lagzi délelőttjén megsütve, főzve, majd melegentartó üzemi konyhai cuccokba lett elvive a helyszínre.
5: Ha a szülők tudnak valamit fizetni akkor az legyen a kaja és a pia.
6: nem fontos egy komlett együttest meghívni, ha jó a hangulat (és miért ne lenne az), akkor elég ha cd-ről megy a zene, persze nem széjjel torzítós erősítőről és hangfalakról.
3 éve volt az esküvönk, mindennel együtt(gyűrűk is!) került nekünk összesen 200 ezerbe 40 meghívott fővel, amiből 37-en eljöttek..és több mint 3X-osa jött vissza..de nem ez volt a lényeg :)))
Aki meg megmutatja hogy hitelből mekkora lagzit tud csinálni, na azt tudom sajnálni...Igaz a mondás hogy addig nyújtózkodj amíg a takaród ér....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!