Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek volt a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt a legnagyobb lagzija és hány meghívott volt?! Vissza jött az a pénz amit ráköltötettek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 16:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13%

A válásra i shívnak 300 főt? Az is lehet ünnep!!

Én, ha lagzis menetet látok, akik szétdudálják a forgalmat, azt szoktam mondani, akkor dudáljatok, ha elváltok... sok barom...Ahelyett hogy másra költenék a pénzüket....

2012. júl. 29. 06:41
 12/17 anonim válasza:
100%
lakodalom nem volt csak családi ebéd 30 fő, az esküvőn 72 voltunk, de a kérésnek ellenére ők is hoztak ajándékot. Két és félszer annyi jött be mint amit költöttünk.
2012. júl. 29. 19:09
 13/17 anonim válasza:
95%
A Miskolci "Boniésklájd" megtartották az esküvőt a templomba 2 tanúval, utána elmentek és kirabolták a Turamarosi postát 1,23 milliót kaszáltak, Na nekik kurv@ra megérte.
2012. aug. 1. 09:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
jövő szombat után megmondom.
2012. aug. 1. 11:34
 15/17 anonim válasza:
100%

Nekem 230 fő volt. A befektetett pénz 90 %-a "jött vissza". Mi díszítettünk, a virágot virágpiacon vettük (így a bolti ár negyedét fizettük), A meghívót, köszönőajándékot én készítettem. A zenekar volt a drága meg a terembérlés. És szuper buli volt.

Sok boldogságot nektek!

2012. aug. 1. 12:52
 16/17 Combi27 ***** válasza:

látom itt sokan nincsenek tisztában egy jó lakodalommal..

Ha tényleg "nyereségeset", vagy "nullásat" akar valaki csinálni úgy hogy sokan is legyenek ahhoz és is kell..

1: Szertartásra bármennyi ismerőst, havert, munkatársat el lehet hívni, a lakodalomba meg azt akit akarsz.Ezt a meghívón jelezni szokás.

2:nem kell puccos étteremben, vagy szállodában csinálni a lagzit, hanem ha van valami kapcsolatod érdemes felhasználni hozzá.(nekünk egy balatonparti Önkormányzati panzióban volt, bérleti díj nulla, ismeretségnek köszönhetően)

3: a lakodalomba meghívottakat a mai kornak megfelelően nyugodtan lehet tájékoztatni arról hogy lesz e menyasszony tánc, vagy ajándékot vagy pénzt kérnek e inkább.( mi pénzt kértünk,és azt arra költjük ami szükséges, de az ajándéknál lehet több ugyanolyan, és haszontalan is.De meg lehet azt is beszélni, ki milyen ajándékot vegyen, vagy venne)

4: ami ételt, sütit lehet készítsetek el otthon ha lehetséges( 50 fő felett mondjuk ez bajos), a miénken 2 bográcsban, egy üstben, plusz két tűzhelyen szüleim megcsinálták 40 főre a kaját úgy hogy előtte nap minden elő lett készítve, és a lagzi délelőttjén megsütve, főzve, majd melegentartó üzemi konyhai cuccokba lett elvive a helyszínre.

5: Ha a szülők tudnak valamit fizetni akkor az legyen a kaja és a pia.

6: nem fontos egy komlett együttest meghívni, ha jó a hangulat (és miért ne lenne az), akkor elég ha cd-ről megy a zene, persze nem széjjel torzítós erősítőről és hangfalakról.

3 éve volt az esküvönk, mindennel együtt(gyűrűk is!) került nekünk összesen 200 ezerbe 40 meghívott fővel, amiből 37-en eljöttek..és több mint 3X-osa jött vissza..de nem ez volt a lényeg :)))

Aki meg megmutatja hogy hitelből mekkora lagzit tud csinálni, na azt tudom sajnálni...Igaz a mondás hogy addig nyújtózkodj amíg a takaród ér....

2012. aug. 2. 07:56
 17/17 anonim válasza:
A mi lagzinkon kb 60-an voltunk. Család, barátok, közeli munkatársak.Megoldottuk kb 200000-ből, ami vissza is jött.Igaz, nem puccos étteremben, hanem "egri lányka" révén borospincében:) A pincében volt megterítve, a pince előtti kertben pedig rohangálhattak a gyerekek, dohányozhattak, billiárd -csocsó stb. Az italokat mi vettük meg(nyilván a legolcsóbb helyeken), egyedül a bort-pezsgőt-kávét kellett a pincéből venni, nem zenekar volt, hanem "csak" zenész szintivel. A töltött káposztát édesanyámmal csináltam-és a pince még csinált jó kis bográcsgulyást.Megvettük a lufikat-a pincészet díszített virágokkal, fáklyákkal-ismerős fényképészünk volt, azért nem kellett fizetni, a virágos ismerőstől a virágom volt olcsóbb! Mindenhol keresni kell a protekciót!:) Nem volt puccos esküvő, de mindenki jól érezte magát. Lényegében a torta volt a legdrágább:) Véleményem szerint "nyereséges" esküvő csak úgy lehetséges, ha a szülők finanszírozzák-a "bevétel" pedig az ifjú páré. Sajnos a mi szüleink nem tehették meg...ezért mi álltunk mindent, így oldottuk meg.
2012. aug. 2. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!