Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire fontos a tánc?
Csak vacsorát terveztünk a párommal, nem lagzit. 20 főt hívtunk meg az esküvőre, és többektől hallom vissza, hogy "és hol fogunk táncolni?".
A hely ahol a vacsorát tartjuk nincs tánctérrel kialakítva, sőt nem is volt a tervben tánc.
Hallottam vissza olyat is, hogy az a baj, hogy nem hajnalig lesz a mulatozás csak este 8-9-ig.
Nekünk kisbabánk van, nem tehetem meg hogy hajnalig mulatok, az étterem is bezár éjfél előtt, és igazából aludni is szeretünk a párommal, egyikünk se szeretett hajnalig kimaradni.
Milyen volt a ti vacsorás esküvőtök? Mert kezdem azt érezni, hogy valamit el szúrtam a tervezésnél.
Lesz szép ruhám, nem uszályos habos babos, de igazi menyasszonyos. Templomi esküvőnk is lesz és az egész után egy vacsora. Tánc és mulatozás nélkül.
Rosszul terveztem valamit?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__3..
Itt is 20 főről van szó és 10ig van nyitva az étterem. Meg templomi esküvő.
Kedves moira! !
Sokaknak van templomi esküvője, és sok étterem zár be éjfél előtt.
Én nem utaztatom a népet, a kiszemelt hely itt van tőlünk pár száz méterre (egyenlőre céget nem találok aki ételt szállítana, az étterem konyháját nem bérelem és szakácsnőket sem, nagyon rosszul főznek). Utazik az magától ha elakar jönni, ugyanis 4 különböző irányban élnek, egyikük 74 km-re nyugatra, másikuk 28 km-re északra, harmadik 15 km-re délnek. Azt ki ne találják, hogy majd én megyek értük. Vagy még az is elvárható lenne?
Én kérek elnézést :)
Csak tényleg nagyon hasonlított a két sztori!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!