Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg ennyire fontos a tánc?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire fontos a tánc?

Figyelt kérdés

Csak vacsorát terveztünk a párommal, nem lagzit. 20 főt hívtunk meg az esküvőre, és többektől hallom vissza, hogy "és hol fogunk táncolni?".

A hely ahol a vacsorát tartjuk nincs tánctérrel kialakítva, sőt nem is volt a tervben tánc.

Hallottam vissza olyat is, hogy az a baj, hogy nem hajnalig lesz a mulatozás csak este 8-9-ig.

Nekünk kisbabánk van, nem tehetem meg hogy hajnalig mulatok, az étterem is bezár éjfél előtt, és igazából aludni is szeretünk a párommal, egyikünk se szeretett hajnalig kimaradni.

Milyen volt a ti vacsorás esküvőtök? Mert kezdem azt érezni, hogy valamit el szúrtam a tervezésnél.

Lesz szép ruhám, nem uszályos habos babos, de igazi menyasszonyos. Templomi esküvőnk is lesz és az egész után egy vacsora. Tánc és mulatozás nélkül.

Rosszul terveztem valamit?

2012. júl. 26. 21:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
Teljesen jól terveztél, a lagzi nem kötelező eleme az esküvőnek. Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy a meghívottak csak meg akarnak bizonyosodni arról, hogy tényleg nem lesz menyasszonytánc, nem kell bedobandó készpénzzel készülni, ezért utalgatnak annyit a táncolásra.
2012. júl. 26. 21:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Lehetséges.
2012. júl. 26. 22:01
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez a ti esküvőtök, mindenki olyat rendez magának, amilyet ő akar. Aki táncosat az olyan lesz, aki meg nem, ott nem lesz. Ne aggódj emiatt, nektek ez a jó, ez a ti napotok. Ha valaki nagyon akadékoskodik, ott kérdezz vissza, hogy elnézést, de ki is házasodik?

Amúgy tesómáknak is csak egyszerű vacsora volt és kész, nagyon jó hangulatúra sikerült.

2012. júl. 26. 22:04
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Megnézed nekik, hol van a legközelebbi diszkó, és megmondod, hogy ott lehet táncolni napkeltéig.
2012. júl. 26. 22:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom nagyon hasonló esküvőm volt nekem is pár hete. Templomi szertartás, pezsgőzés, aztán vacsora egy étteremben, ahol a kerthelyiségben voltunk, összesen 10-en. Étlapról rendelt mindenki, csak az előétel volt ugyanaz mindenkinek. Inni is mindenki kért amit akart. Nagyon jól sikerült, mindenki fesztelen volt, nem volt kötelező beszéd, játékok, tánc, csak együtt voltunk és ettünk egy jót. (Az étterem szuper volt.) Volt torta is, de nem marcipános menyasszonyi, hanem hétköznapi, többféle, nagyon finom volt. 7 körül értünk az étterembe és 10-kor mentünk haza. Ruha "szokványos" menyasszonyi és vőlegényruha volt, volt csokrom, fátylam minden. Úgy érezzük mindketten és a család is, hogy nagyon jól döntöttünk, hogy ilyet szerveztünk, mindenki elégedett volt, mi is :) Sok boldogságot!
2012. júl. 26. 22:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk hasonló volt, csak volt lehetőség táncra. Én ragaszkodtam hozzá, hogy ha nem is lesz nagy mulatozás, de legyen rá lehetőség. 5körül értünk az étteremben, 10 után már el volt pakolva minden.

Nem sikerült túl jól. A ruhám hosszú volt a tánchoz, folyton ráléptem, majdnem elestem. A család eléggé felöntött a garatra, merthát így mulat a magyar (két lagzis dal és elszabadult a pokol), volt üvöltözés, veszekedés minden...

Ja, és mindenki mondta hogy jajdejó táncolunk, kb. 5 percig se táncoltak, csak mi táncoltunk, mindenki más csak ült, még engem se nagyon kértek fel :( (nem volt pénzszedés, előre kijelentettük hogy nem kérünk senkitől semmit)

Ha visszamehetnék az időbe, tuti csak ketten lennénk, és titokba esküdnénk meg.

Szerencsére a házasság jobban sikerült mint az esküvő.

Sok boldogságot! :)

2012. júl. 27. 09:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk épp fordítva van, nagyon szeretnék táncot a lagzin, de mindenki irtózik tőle, ezért csak egy vacsora lesz. :((
2012. júl. 27. 09:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2012. júl. 27. 11:45
 9/14 anonim ***** válasza:
23%

Azért szerintem az előzményeket is érdemes lett volna ideírnod, vagy belinkelned!

Tök normális, ha nincs lagzi esküvő után, DE akkor ne utaztasd meg a násznépet ennyire egy rövidke vacsoráért! Keressetek közelebbi éttermet, ahogy már többen is tanácsolták!

2012. júl. 27. 13:55
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
szerintem az egy másik kérdés! Nem a 40 km-es távolsággal kapcsolatos!
2012. júl. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!