Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire fontos a tánc?
Csak vacsorát terveztünk a párommal, nem lagzit. 20 főt hívtunk meg az esküvőre, és többektől hallom vissza, hogy "és hol fogunk táncolni?".
A hely ahol a vacsorát tartjuk nincs tánctérrel kialakítva, sőt nem is volt a tervben tánc.
Hallottam vissza olyat is, hogy az a baj, hogy nem hajnalig lesz a mulatozás csak este 8-9-ig.
Nekünk kisbabánk van, nem tehetem meg hogy hajnalig mulatok, az étterem is bezár éjfél előtt, és igazából aludni is szeretünk a párommal, egyikünk se szeretett hajnalig kimaradni.
Milyen volt a ti vacsorás esküvőtök? Mert kezdem azt érezni, hogy valamit el szúrtam a tervezésnél.
Lesz szép ruhám, nem uszályos habos babos, de igazi menyasszonyos. Templomi esküvőnk is lesz és az egész után egy vacsora. Tánc és mulatozás nélkül.
Rosszul terveztem valamit?
Ez a ti esküvőtök, mindenki olyat rendez magának, amilyet ő akar. Aki táncosat az olyan lesz, aki meg nem, ott nem lesz. Ne aggódj emiatt, nektek ez a jó, ez a ti napotok. Ha valaki nagyon akadékoskodik, ott kérdezz vissza, hogy elnézést, de ki is házasodik?
Amúgy tesómáknak is csak egyszerű vacsora volt és kész, nagyon jó hangulatúra sikerült.
Nekünk hasonló volt, csak volt lehetőség táncra. Én ragaszkodtam hozzá, hogy ha nem is lesz nagy mulatozás, de legyen rá lehetőség. 5körül értünk az étteremben, 10 után már el volt pakolva minden.
Nem sikerült túl jól. A ruhám hosszú volt a tánchoz, folyton ráléptem, majdnem elestem. A család eléggé felöntött a garatra, merthát így mulat a magyar (két lagzis dal és elszabadult a pokol), volt üvöltözés, veszekedés minden...
Ja, és mindenki mondta hogy jajdejó táncolunk, kb. 5 percig se táncoltak, csak mi táncoltunk, mindenki más csak ült, még engem se nagyon kértek fel :( (nem volt pénzszedés, előre kijelentettük hogy nem kérünk senkitől semmit)
Ha visszamehetnék az időbe, tuti csak ketten lennénk, és titokba esküdnénk meg.
Szerencsére a házasság jobban sikerült mint az esküvő.
Sok boldogságot! :)
Azért szerintem az előzményeket is érdemes lett volna ideírnod, vagy belinkelned!
Tök normális, ha nincs lagzi esküvő után, DE akkor ne utaztasd meg a násznépet ennyire egy rövidke vacsoráért! Keressetek közelebbi éttermet, ahogy már többen is tanácsolták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!