Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az én férjezett vezetéknevem?
Figyelt kérdés
Tudnátok nekem segíteni? Nagyon ciki ezt megkérdezni, de sajnos nem tudom eldönteni, hogyan van. Nemrég volt az esküvőnk, és egy csomó okmányt le kell cserélnem a névváltozás miatt. A gondom a következő:
Nevem FOKFÖLDINÉ CSEREPES VIRÁG. (ezt csak kitaláltam, valójában nem így hívnak)
Egy nyomtatvány kérdezi, hogy vezetéknév és keresztnév. A keresztnév világos (VIRÁG)
De mi a vezetéknév? Én arra gondoltam, hogy a FOKFÖLDINÉ CSEREPES a vezetéknevem, de nem vagyok benne biztos, egy ismerősöm nagyon elbizonytalanított.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
2012. júl. 25. 18:01
1/5 anonim válasza:
Szia. Így van. Jól gondoltad, mindkét vezetéknevet oda kell írnod. Pl. FOKFÖLDINÉ CSEREPES
3/5 anonim válasza:
Igen, az új vezeték neved FOKFÖLDINÉ CSEREPES. :)
4/5 anonim válasza:
Baró ötlet ez a név! Jó fej lehetsz!
5/5 anonim válasza:
Egy ismerősömet Cserepes Virágnak hívják. Egyszer pizzát akart rendelni, de a neve miatt nem vették komolyan a rendelési szándékát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!