Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi az én férjezett vezetéknevem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az én férjezett vezetéknevem?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem segíteni? Nagyon ciki ezt megkérdezni, de sajnos nem tudom eldönteni, hogyan van. Nemrég volt az esküvőnk, és egy csomó okmányt le kell cserélnem a névváltozás miatt. A gondom a következő:

Nevem FOKFÖLDINÉ CSEREPES VIRÁG. (ezt csak kitaláltam, valójában nem így hívnak)

Egy nyomtatvány kérdezi, hogy vezetéknév és keresztnév. A keresztnév világos (VIRÁG)

De mi a vezetéknév? Én arra gondoltam, hogy a FOKFÖLDINÉ CSEREPES a vezetéknevem, de nem vagyok benne biztos, egy ismerősöm nagyon elbizonytalanított.

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

2012. júl. 25. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Így van. Jól gondoltad, mindkét vezetéknevet oda kell írnod. Pl. FOKFÖLDINÉ CSEREPES
2012. júl. 25. 18:05
 2/5 anonim válasza:
100%
Szerintem jól gondolod.
2012. júl. 25. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az új vezeték neved FOKFÖLDINÉ CSEREPES. :)
2012. júl. 25. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Baró ötlet ez a név! Jó fej lehetsz!
2012. júl. 26. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősömet Cserepes Virágnak hívják. Egyszer pizzát akart rendelni, de a neve miatt nem vették komolyan a rendelési szándékát:D
2012. júl. 26. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!