Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a Nagy Nap melyik részeire hívtatok hivatalos fotóst?
Nektek reggeltől estig volt fotós? Anyós kitalálta, hogy nem kell az, mert minek, ha lesz videós, majd vágunk ki a videóból képeket, meg úgyis mindenki fotózni fog... Így csak egy kreatív meg egy ceremónia+csoportképek fotózás lenne. Ez így 50.000, ha reggeltől hajnali 2ig, e-session-nel együtt kérjük, akkor meg 80E, 50 nyomtatott képpel, DVDkkel... Mit választanátok? Szerintem megéri az a 30+...de nem akarok ezen vitát...
azt hozzáteszem, hogy elég jól értek a retushoz meg a szerkesztéshez, így a nem profi képeket is fel tudom kicsit turbózni...
iphonenal igen szép képeket lehet készíteni sötétben is, és nagybátyámnak (akiben bízok, hogy milyen fotókat hoz össze) is ilyenje van, páromnak is (4s-4) és nekem is (3gs-bár ennek nem olyan szép a képe)
HD minőséget készít, így bízom bennük
bas.zki, én nem azt mondtam, hogy olyan húúúú de nagyon nagyon jó képeket csinál. mielőtt leszólsz, tanulj már meg szöveget értelmezni.
azt mondtam, hogy ki lehet annyira retusálni meg megszerkeszteni, hogy nézhető legyen, elvégre albumba se, meg ajándékba se bulis képeket adunk...
Az iphone nem fényképezőgép, ilyen körülmények között való fényképezésre alkalmatlan, de ahogy előttem is írták, ha neked elég az amit egy iPhone tud akkor valóban nincs szükséged egy fotográfus szakértelmére, látásmódjára és képi világára, csak aztán utólag ne kérdezd itt, hogy mit lehet kezdeni a képekkel és ne hívd sírva a fotográfust, hogy katasztrofális lett és tud-e kezdeni vele valamit. :)
Sok boldogságot! :)
Ha referenciafotókat néztél és tényleg szépek a képek, akkor én kifizetném a 80-at. Hidd el, hogy ez az a dolog, amin tényleg nem éri meg spórolni! Hogy a drága anyuka mit szól, az pedig "fülön be, fülön ki". Az a TI nagy napotok!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!