Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti a Nagy Nap melyik részeire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a Nagy Nap melyik részeire hívtatok hivatalos fotóst?

Figyelt kérdés

Nektek reggeltől estig volt fotós? Anyós kitalálta, hogy nem kell az, mert minek, ha lesz videós, majd vágunk ki a videóból képeket, meg úgyis mindenki fotózni fog... Így csak egy kreatív meg egy ceremónia+csoportképek fotózás lenne. Ez így 50.000, ha reggeltől hajnali 2ig, e-session-nel együtt kérjük, akkor meg 80E, 50 nyomtatott képpel, DVDkkel... Mit választanátok? Szerintem megéri az a 30+...de nem akarok ezen vitát...

azt hozzáteszem, hogy elég jól értek a retushoz meg a szerkesztéshez, így a nem profi képeket is fel tudom kicsit turbózni...

2012. júl. 23. 22:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

jesszus milyen árak...

Nálunk a nap 100%-ban lesz fotós, a párom legjobb barátja. Már évek óta "lefoglaltuk" magunknak jóelőre, neki amúgy is kötelező ott lenni. Lesz egy pár "beállított kép", egy pár közös, aztán a többi amit ő "elkap". Persze bulizni, enni neki is szabad, sőt kötelező, úgyhogy kb. csak annyit fénykéépez majd, amennyit amúgy is fényképezne ha eljönne...

Én nem godoltam, hogy ilyen drága...:-S

2012. júl. 23. 22:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ez csak attól függ, hogy neked mi a fontos, és mi éri meg. Én tuti, hogy kérném végig. Plusz harmincezer az ilyen értelemben sztem bagatell, vagyis amennyi költség van az esküvővel, plusz-mínusz nem fog túl sok vizet zavarni, mármint az én szemszögemből (tervezzük az esküvőt a férjjelölttel, min. 50-60 ember lesz szűk körben is, az ő kiterjedt családja miatt). Én mondjuk nem is értek annyira a retusáláshoz. De sztem megvan a romantikája a profi képeknek, én szeretném, ha lennének emlékbe ilyenek. Azért a profi fotós tudja a fény-árnyék-viszonyokat, kinek mi előnyös... én félnék, hogy nem a profi képek között a legtöbb tényleg annyira amatőr lenne, vagy olyan előnytelen, mert csak vaktában kattogtatnak, hogy nem lehet belőle kihozni ünnepi hangulatú vagy stílusosabb képeket. Perszte az önjelölt rokonfotósok is kellenek, ezeknél a spontán képeknél nincs jobb a fotóalbumba, de jó lenne, ha lenne pár művészibb is.
2012. júl. 23. 23:33
 3/17 A kérdező kommentje:

nekünk 7-800ezer lesz, megfogunk minden ft-ot, így a 30 is számít...

130 vendég lesz, nem tudom, mit tegyünk...

2012. júl. 23. 23:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megéri. A fotósnak csak az lesz a dolga, hogy mindig észrevétlenül ott legyen mindenhol és fotózzon. Az oké, hogy a rokonok is fotóznak én is szoktam minden esküvőn, de nyilván csak épp ahol állok, ha véletlen látok valamit, de a fotós meg végig ott van, ahol épp valami történik, biztos nem marad le a tortavágásnál, ahogy egymás kezét fogjuk, mert nem látott rá az asztalától meg ilyesmi. A fotós nem az a kiadás, aminek az eredményét másnap kidobod, az a megéri kategória. Annyi vendéget, ha ennyiből kihoztok, hidd el a fotós 30 ezre bőven megtérül.
2012. júl. 24. 03:20
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is nagy pénz a 30e Ft egy esküvőn, válasszátok az 50e Ft-ba kerülő "csomagot", pláne ha így bízol Magadban és a retusban. Szerintem az bőven elég! Egyébként merem javasolni, hogy a 30e Ft kb 1/3-ba sem kerülne, ha minden asztalra tennétek ki ilyen egyszeri használatos fényképezőgépet, és akkor majd az is láthatóvá válik, milyen volt a vendégek szemszögéből a mulatság! Mi is így teszünk, szerintem kreatív ötlet!

Sok boldogságot! :-)

2012. júl. 24. 06:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a barátnőm lesz, aki amúgy fotós. a készülődésen még gondolkodom, de lesz kreatív fotózás , ott lesz szertartásokon és lagzin 2-ig kb. ha tudsz retusálni, meg értesz ehhez, akkor én azt javaslom, hogy legyen kreatív fotózásotok, amti profi csinál, a többit meg a rokonok.
2012. júl. 24. 07:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő egy nem drága fotós, nehéz döntés ha számít ez az összeg. Az e-session nagyon sokat segít abban, hogy később a kreatív képek is jól sikerüljenek (nekünk volt és tényleg hasznos, az elején nagyon feszélyezettek voltunk, de a végére feloldódtunk, megismertük a fotóst). Viszont a buli résznél tényleg többet ad vissza a videó, szerintem ott nem annyira életbevágó a fotó. Ha tudsz retusálni az szerencsés, a vendégek képeiből is szokott néhány egészen jó készülni. (5-6 db/fő biztosan értékelhető és ha sokan fotóznak elég az a videó mellett szerintem.)
2012. júl. 24. 08:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 4 órás beállított kreatív fotózás volt, plusz a szertartások, közös képek, ugyanúgy 50ért, a lagziban a násznép fényképezett, és a bátyám aki ért a fotózáshoz, tökéletes képek lettek!De a nem hozzáértő rokonok képei is nagyon jól sikerültek, én örülök, h nem adtunk ki több pénzt ,h a lagziban is ott legyen a profi fotós!Így is több mint 700 fotó készült és mind nagyon jó lett!
2012. júl. 24. 08:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
én nem spórolnék a fotóssal. Ha ti fizettek, anyósod ne szóljon bele. hozzáteszem, nekem volt osztálytársam felajánlotta a fotózást, ő pedig eleve vendég volt, tehát ingyen megcsinálta. 1200 fotó, 109 előhívva, retusálva, + dvd-n is a retusáltak fotómontázsként és plusz a vicces képekből egy durva sorozat:D egyébként ha fizetni kellett volna, akkor a készülődéstől a menyecske tánc végégig szerintem , + 10 perc, hogy a lagziból is legyen pár kép menyecske ruhában, aztán szevasz.
2012. júl. 24. 11:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont a fotóson nem érdemes spórolni. Akár évtizedek múlva is az Ő képeit fogjátok majd elővenni és nézegetni és hidd el, hogy nem mindegy, hogy milyen képek lesznek ezek. Amúgy ez az ár nagyon olcsó ahhoz képest amennyit egy átlag, némi fantáziával és egy használható eszközparkkal rendelkező kolléga elkér. (Az átlag valahol 130-150 között van, nem véletlenül.) Ha ennyire olcsó akkor hívjátok el egész napra, hidd el megéri.

A másik dolog pedig az, hogy érthetsz te a retushoz illetve a szerkesztéshez (bár, hogy őszinte legyek vannak kételyeim ezt illetően) de az a tény, hogy a vendégek eszközei bőven gyengébbek mint egy professzionális felhasználásra gyártott eszköz. A nyersfájlokban nincs tartalék, a legminimálisabb fényhiány esetén is elvéreznek, korrigálhatatlanná válnak ezek a képek, nem javaslom, hogy a rokonok képeire hagyatkozz.

Sok boldogságot! :)

2012. júl. 24. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!