Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy válasszam ki a koszorúslányokat? (lent)
Szóval az a helyzet hogy külföldi vagyok... az egész családom A országban lakik, de a gyerekkoromat itt töltöttem Magyarországon. Aztán elmentem B országba egyetemre és az esküvő meg ugye A országban lesz mivel az egész rokonság ott van. De mivel csak 4 évente töltöttem ott egy nyarat, nincs ott barátom nagyon akit megkérhetnék... viszont itt Magyarországon meg B országban van. Csak azzal meg a nyelv a baj, hogy muszáj lesz A ország nyelvéül beszélni mert a vendégek 90%-a (rokonok) ugye onnan valóak.
Szerintetek mit tudnék csinálni?
Szerintem a te esküvődön az a lényeg, hogy te kit szeretnék koszorús lánynak.
A koszorúslány nem azért van ott, hogy a vendégeket szórakoztassa, majd ők beszélgetnek egymással.
Azonkívül angolul valamelyest mindenki tud.
Muszáj koszorúslány? Én olyan esküvőkön voltam eddig, ahol két tanúval ment az anyakönyvvezető elé az ifjú pár.
Nem beszélik egymás nyelvét a rokonok?
Az semmi! Az én osztálytársam egy dán fiúhoz ment feleségül. Hosszadalmasan leveleztek, kétszer látták egymást és a dán szülők megszervezték az esküvőt Magyarországon.Ott sem beszélt a két rokonság egymással. Arra emlékszem, hogy a patinás szálloda éttermében kértek a dán örömszülők rizst. Szóltam a pincéreknek, hoztak is egy tálka főtt rizst a vacsorához. Aztán nagy nevetés, hogy nem,nem -nem főtt rizst.Meg akarják szórni az ifjú párt a gyerekáldás reményében. Aztán nem lett gyerek, el is váltak, az osztálytársamat meg halva találták Dániában, csak a kutyája volt mellette. Szóval az a legkevesebb, hogy nem érti a násznép egymást a lakodalomban.
Minek egy valag kosszorúslány? Kérd meg vagy egy itteni unokatestvéred vagy egy kinti legobbarátnőt aki el tud veletek jönni, aztán nem kell túlbonyolitani.
Gondolom nem 400 fős falusi-sátras lagzi lesz ha itt senkit nem ismersz, hogy 10 koszoruslány kelljen, nehogy megszóljon a falu ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!