Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt adjunk nekik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt adjunk nekik?

Figyelt kérdés
Párommal nem élünk együtt, de meghívtak az ő rokonai (fogalmam sincs, hogy kik ők egyszer találkoztam velük) az esküvőjükre. Talán a párom testvérének a bérmakeresztanyjának a gyereke? Szóval nem túl közeli. Számomra idegenek jóformán, párom sem találkozik velük csak talán 5évente 1x. Párom szülei velünk nem közösködnek, mennyi pénzt adjunk nekik?
2012. júl. 16. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
én nem mennék el, tekintve, hogy nem közeli rokon, és még csak nem is lettetek személyesen meghívva. Lehet, hogy csak illemből lettetek meghívva
2012. júl. 16. 17:29
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

Nem szoktak mindenkit személyesen meghívni...

Mi is úgy lettünk meghívva a párommal egy esküvőre tavaly, hogy a vőlegény apukája és apukám haverok, és a vőlegényt csak látásból ismertem, a menyasszonyt nem is láttam előtte.

Szüleim voltak itthon, hozzájuk jöttek az örömszülők hívogatni, nekünk is hagytak itt egy meghívót, amire a nevem és a + 1 fő volt írva.

2012. júl. 16. 17:32
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is 10 ezer forint fejenként.
2012. júl. 16. 17:33
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
Jaja, 10000 a fejenkénti "tarifa" mostanában, ebből kijön általában az egy vendégre jutó lagziköltség, persze ha nincs egyéb körülmény, nagyon közeli rokonok többet szoktak, akinek meg esetleg ez az összeg áthidalhatatlan anyagi akadályokba ütközik az kevesebbet, vagy egy kisebb értékű, személyes ajándékot.
2012. júl. 16. 17:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl közeli rokon, nem is ismeritek jól.... az fel sem merült, hogy megköszönitek a meghívást, de sajnos nem tudtok elmenni?
2012. júl. 16. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Most miért lett az lepontozva, hogy leírtam, hogy minket hogy hívtak meg???
2012. júl. 16. 21:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Én el sem mennék.

Ha azt sem tudom ki az, nyilván ők sem tudják én ki vagyok és nem fogok hiányozni. Sajnálom de én semmilyen költségbe nem verem magam tök idegenek miatt..

2012. júl. 19. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!