Tengerimalac etetés, és mennyit adjunk és mit adjunk nekik?
az én két malacom uborkát kap leginkább.salátát néha.répát nem szeretik annyira,de az is kell.adhatsz nekik almát,görögdinnyét,krumpli héjat,borsot héjastul.megeszik a karalábé zöldet is,a petrezsemlymet és joformán minden zöldséget amugy.széna legyen mindig!!!vizet van amelyik iszik van amelyik nem.enyémek ubit kapnak csak.napi 1-et lazán bemajmol a 2,de nem kell annyi szerintem nekik.amikor 5 malac volt azok is napi 1et kaptak csak.adhatsz nekik füvet is szeretik nagyon.van mag is,de a bolti pepe meg ilyeneket nem eszik meg.buzát,kukoricát,szotyit se.a borsopehelyt igen,de vegyes magot vegyél nekik,hátha ők szeretik.és sokszor esznek naponta :) reggel mikor felkelsz adj nekik két-két szelet ubit.és 3oránként adhatsz nekik,vagy amikor elfogyott...nem lehet orához kötni szerintem.vagy ha elfogyott raksz be,vagy amikor visitanak akkor már tuti éhesek :D
jo malackodást ! egy nemsokára 2kismalacos csajszi :D
xDDDD
Első, mekkorát szakadtam ezen xDD
Ahogyan a többiek is elmondták:
- fő táplálék a széna, ez mindig legyen előtte
- tápot (speciális teljesértékű tengerimalactáp, javaslom a Versele-Laga termékeit) napi 1x, én egy szűk maroknyit adtam per fő
- zöldség-gyümölcs napi 2-3x (keveset: uborka, paprika, csumája is, alma, barack, dinnye, zeller, répa, fű, tyúkhúr, pitypang... minden mehet, amit NE: krumpli, saláta (esetleg kevés), karalábé, káposzta, brokkoli
- víz: önitatóból, napi 1x, nagy melegben napi 2x frissítve, ha lehet, nem jéghidegen adva
Hasznos linkek:
Legyen sok örömöd bennük :)
Remélem, azonos nemű malackáid vannak. Érdemes kettejüket egy 100x50-es ketrecben tartani, házikóval, bújókkal, függőággyal, emelettel. Legyen mindkettejüknek külön tálkája.
köszönöm a válaszolókanak és igen csináltattunk nekik ketreces amiben nagyon szeretnek majd futkározni
ez az: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!