Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit illik adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit illik adni?

Figyelt kérdés

Ketten megyünk plusz a pár hónapos babánk. Én a vőlegényt még soha nem láttam, a menyasszonyt is csak néha még középsuliban. A párom van valamilyen szinten jóba a vőlegénnyel, de azt nem tudom, hogy milyen a kapcsolat közöttük, a párom esküvőjén is ott volt a vőlegény, gondolom csak ezért hívnak meg minket.

Ilyen esetben mennyit pénzt illik adni? A lagzi falun lesz, és szerintem sátras, 200 vagy még ennél is több vendéggel.

Én 10-15 ezerre gondoltam, többet nem szívesen adnék, főleg, hogy nem is ismerem őket.

2012. júl. 13. 11:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

20 ezer már sok lenne, hiába csak 5 ezer a különbség, és egyikkel sem beszéltem még, a menyasszonyt csak egy párszor láttam évekkel ezelőtt suliban, párom meg csak a vőlegényt ismeri, de kétlem, hogy napi kapcsolatban lennének, hisz eddig soha nem beszélt róla.

Ha csak mi leszünk az egyetlenek akiből nem származik nyereségük akkor sem fogok már 20 ezret adni.

Mivel pici még a baba én kevés pénzt kapok a párom két helyen is dolgozik, hogy a számlákat be tudjuk fizetni.

Ha hónapokkal ez előtt szólnak, hogy mi is megleszünk hívva akkor azt mondom, hogy félre tudjuk tenni a 20 ezret rá vagy akár 30 ezret is, de hogy 1 hónappal előtte mondják, hát így elég hirtelen jött. És ezen a 15 ezren felül még fel is kéne öltözködnünk, fodrászhoz se, ártana elmenni, ami plusz kiadás, jah és kb. 40 kilométerre lesz ami plusz üzemanyag.

Meg még nem is az a legfőbb gond, hogy 1 hónappal előtte szóltak, hanem augusztusban nyaralni is szeretnénk elmenni és a nyaralási pénzt nem akarom rájuk költeni.

2012. júl. 13. 15:39
 12/13 anonim válasza:
Annyit legalább, mint amennyibe kerül a vacsora.
2012. júl. 15. 15:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Annyit amennyibe a vacsora kerül?! Igen ám de mennyibe kerül a vacsora, sátras falusi lagzi lesz. Fogalmam sincs, hogy mit fognak főznek.

Kicsit hülyeségnem tartom, hogy annyit adjunk mint amennyibe a vacsora kerül, van ahol pár ezerből kitudják hozni , főleg ha otthon főzik saját alapanyagból, de van hogy 15 ezer is kevés fejenként.

2012. júl. 16. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!