Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit illik adni?
Ketten megyünk plusz a pár hónapos babánk. Én a vőlegényt még soha nem láttam, a menyasszonyt is csak néha még középsuliban. A párom van valamilyen szinten jóba a vőlegénnyel, de azt nem tudom, hogy milyen a kapcsolat közöttük, a párom esküvőjén is ott volt a vőlegény, gondolom csak ezért hívnak meg minket.
Ilyen esetben mennyit pénzt illik adni? A lagzi falun lesz, és szerintem sátras, 200 vagy még ennél is több vendéggel.
Én 10-15 ezerre gondoltam, többet nem szívesen adnék, főleg, hogy nem is ismerem őket.
megakarom kérdezni, meg persze azt is hogy lesz-e menyasszony tánc, mert ha lesz akkor 10 a borítékba 5 pedig a táncba megy
Még arra gondoltam mivel nincs semmijük akkor adhatnánk vásárlási utalványba is az összeget.
Műszaki cikket azért nem vennék szívesen mert olyan sok féle van pl. kávéfőzőből is, hogy ami nekem tetszik az lehet nekik már nem fog.
Jó ötlet (lenne) a vásárlási utalvány, csak azok általában kötött helyen válthatók be, és nem biztos, hogy amire ők költenék, ott pont olyan, stb. van, mint amit ők keresnek.
Akkor már inkább legyen a pénz, ahogy mondod: 15 ezer, és ha kell, akkor megosztva a tánchoz is jusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!