Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2 éves kisfiúra milyen ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éves kisfiúra milyen ruhát adjuk az esküvőnkön?

Figyelt kérdés
Jövő hónapban lesz az esküvőnk.
2012. júl. 12. 08:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Én a kis öltöny hive vagyok.Legalább az esküvő idejére.Utána lehet kis farmer,ingecskével.S akár a templomban ő viheti a gyürűt(már ha lesz templomi is.)
2012. júl. 12. 10:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam le!Nekem minden válasz hasznos volt!!
2012. júl. 12. 12:04
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
9:55. kikérem magamnak, h ízléstelen lenne, ahogy a gyerekemet öltöztetem. természetesen fazonra és anyagra is megvizsgáltam a ruhát, mielőtt áment mondtam rá. mit képzelsz te magadról? hogy jössz ahhoz, h ilyet leírj???? és igenis öltönyben lesz, mert ő fogja hozni a gyűrűnket és legyen elegáns, mivel az szeretne lenni. nálunk természetes, h minden családi ünnepre felöltözünk normálisan mind3-an. ez neki is természetes. régebben is volt elegáns ruhája, mindig kényelmes verzióban. az eszem megáll az emberi pofátlanságon.
2012. júl. 12. 12:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia,mi másfél hete voltunk esküvőn és velünk jött a három éves kisöcsém is.

Mi ezt varratuk neki: [link]

a képen nem ő van,de pontosan így nézett ki,az lakodalmon pedig hagytuk,hogy így maradjon,de vittünk vagy 3-4 váltás matróz csíkos polót neki,meg persze gatyát mindent.

Végülis csak a nyakkendőt sikerült összefirkálnia,azt levettük jött a váltás poló és kész.

Mellesleg nagy "sztár" volt az esküvőn,mindenkit vert cukiságban:)

Egy másik kisfiú aki 2.5 éves öltönyben volt,az is nagyon nagyon szépen állt rajta.

Bár végig csak ing + mellényben volt (nem volt túl meleg,mert légkondis helyen votunk).

2012. júl. 12. 12:27
 15/19 anonim ***** válasza:
49%

12.20

Kikérheted magadnak, akkoris ízléstelen bohócot csinálsz a fiadból, egy kínai öltönyben, ez van, lehet kiabálni.

[link]

Valahogy így tudom elképzelni szerencsétlent. Ez egy véleményező oldal, nekem ez a véleményem. Ha fizetnének sem adnék ilyet a gyerekemre, nem fogom egy koravén nagypapának öltöztetni, mert gyerek. Az enyém is volt esküvőn, csinosan, vagányan, mindenki megdicsérte. Remélem műbőr lakkcipőt is adsz rá, hogy teljes legyen a kép.

2012. júl. 12. 13:36
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
nem tudom, h tudsz-e olvasni, h tornacipőben lesz. nem tudom, h tudsz-e olvasni, sehol nem volt szó csokornyakkendőről. nem tudom, h tudsz-e olvasni, ing, mellény, zakó, nadrág, tehát nem gagyi, bohóc, hanem normál és elegáns öltöny. láttál te már 4 éves gyereket? mert a képen jó ha 10 hónapos az a kisfiú... kissé máshogy áll rajta mint egy 4-szer annyi idősön. ennyi. én is leírtam a véleményemet és igenis kikérhetem magamnak a stílusodat és 1 mp-et sem kiabáltam...
2012. júl. 12. 13:46
 17/19 anonim ***** válasza:

kismacskás nadrágot, úszógumit és békatalpakat

komolyan, különben halálra fogja unni magát szegény, ha legalább a ruhája nem érdekes. az esküvő dögunalom egy ekkora gyereknek.

2012. júl. 12. 15:35
 18/19 anonim ***** válasza:
32%

12.20-as

Minden szavad igaz!!

2012. júl. 12. 22:23
 19/19 anonim ***** válasza:
A mi két évesünk is öltönyben volt, ő hozta a gyűrűket, én teszveszen vettem neki egy "használt" öltönyt, amikor vége volt a szertartásnak, átöltözött rövidgatyába, és pólóba.
2012. júl. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!