Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit énekelhetne a barátnőm az esküvőnkön?
Pl. mint az "Értem születtél". Valami szép szám jut eszetekbe?
Még nincs itt a nagy alkalom, csak keresgélem a számokat, adagoljam be szépen-lassan a barátnőmnek :)
Na várj...ő énekes? Mármint képzi,képezteti a hangját?
Mert különben balul sülhet el az egész,és se a templomba,se a városházára nem engednek be csak úgy az utcáról akárkit énekelni...szerintem még egy ilyen privát eseményre se,mint egy esküvő...
Nem, nem :)
A barátnőm énekelne nekünk, mi meg táncolnánk. A legjobb barátnőmről van szó:)
A legjobb barátnőm énekelné a Nyitótánchoz a dalt...:)
bocsánat, hogy nem voltam világos. A barátnőm énekelt sok sok éven keresztül...
valami olyat, amit mindenki ismer!! tehát ne valami modernet pl Justin Bieber :D
...és ha elénekelné a Time of my life-ot, ti meg betanulnátok a dirty dancing számot eltáncolni? az olyan aranyos :D
vagy ha csak neked, akkor a Girl, you will be a woman soon (ponyvaregény)
Magyar számot szeretnénk, az idősebbek kedvéért, olyant amit megért a 60 on felüli korosztály.
Meg a szüleim se tudnak angolul. Jobb lenne olyan amit mindenki értene. De azért nem szeretnénk mondjuk az "Érted vagyok és Te értem vagy"-ot, mert az túlságosan ismert...
Lehet, h elcsépelt, nekünk ezt énekelék:
Utolsó: nem komolytalankodni szeretnénk az esküvőnkön. Amúgy jót nevettem a videón már korábban, de azért az esküvőn mellőzném ezt a dalt.
Köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!