Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit énekelhetne a barátnőm az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit énekelhetne a barátnőm az esküvőnkön?

Figyelt kérdés

Pl. mint az "Értem születtél". Valami szép szám jut eszetekbe?

Még nincs itt a nagy alkalom, csak keresgélem a számokat, adagoljam be szépen-lassan a barátnőmnek :)

2012. febr. 13. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:
énekeljetek együtt, ne csak ő és majd együtt kiválasztjátok a számot
2012. febr. 13. 09:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Na várj...ő énekes? Mármint képzi,képezteti a hangját?

Mert különben balul sülhet el az egész,és se a templomba,se a városházára nem engednek be csak úgy az utcáról akárkit énekelni...szerintem még egy ilyen privát eseményre se,mint egy esküvő...

2012. febr. 13. 09:48
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem, nem :)

A barátnőm énekelne nekünk, mi meg táncolnánk. A legjobb barátnőmről van szó:)

2012. febr. 13. 09:48
 4/10 A kérdező kommentje:

A legjobb barátnőm énekelné a Nyitótánchoz a dalt...:)

bocsánat, hogy nem voltam világos. A barátnőm énekelt sok sok éven keresztül...

2012. febr. 13. 09:49
 5/10 anonim ***** válasza:

valami olyat, amit mindenki ismer!! tehát ne valami modernet pl Justin Bieber :D

...és ha elénekelné a Time of my life-ot, ti meg betanulnátok a dirty dancing számot eltáncolni? az olyan aranyos :D

vagy ha csak neked, akkor a Girl, you will be a woman soon (ponyvaregény)

2012. febr. 13. 09:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Magyar számot szeretnénk, az idősebbek kedvéért, olyant amit megért a 60 on felüli korosztály.

Meg a szüleim se tudnak angolul. Jobb lenne olyan amit mindenki értene. De azért nem szeretnénk mondjuk az "Érted vagyok és Te értem vagy"-ot, mert az túlságosan ismert...

2012. febr. 13. 10:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet, h elcsépelt, nekünk ezt énekelék:

http://www.youtube.com/watch?v=2RAhwtNvxcI

2012. febr. 13. 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:
A mi esküvőnkön szintén énekelt a barátnőm, a polgári szertartáson Máté Pétertől az Ő-t, nyitótáncnál pedig Szécsi Páltól a Két összeillő ember-t, szerintem mind2 szám nagyon szép és időtálló...
2012. febr. 13. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezt javaslom, találó, aktuális, igaz:

http://www.youtube.com/watch?v=Lq2bkP4DIW0

2012. febr. 13. 22:07
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem komolytalankodni szeretnénk az esküvőnkön. Amúgy jót nevettem a videón már korábban, de azért az esküvőn mellőzném ezt a dalt.

Köszi mindenkinek

2012. febr. 13. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!