Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 200 ezer forintunk van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

200 ezer forintunk van az esküvőre. Ki lehet belőle hozni?

Figyelt kérdés

20 fő, 18 + 2 egy, másfél éves gyerek.

Polgármesteri hivatal nem tudom mennyibe fog kerül,ugyanis nem adtak tájékoztatást, mert annyira sok dolga van a munkatársnak, hogy erre nem ért rá.

A templom 10+10 ezer.

Csokrot magamnak csinálom, ruhát ajándékba kapom. Meghívókat magam gyártom. Fotós, videós, zenekar nem kell. Autó dekoráció, egyéb dekor nem kell.

Az éttermet nem tudom mennyibe fog kerülni, ugyanis szabadságon van a tulaj, így vele még nem tudtunk egyeztetni.

Tortát és kis süteményt szeretnék venni cukrászdából, de nem kell esküvői, csak legyen valami.

Mit gondoltok?

2012. júl. 6. 15:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Ki lehet, de ha 200 ezerem lenne csak, akkor én azt mondanám, hogy akkor elmegyünk nászútra. Gondolom nem vet fel a pénz és akkor még az utolsót is etetésre költeni..
2012. júl. 6. 22:52
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Na, de egy százast csak összedobnak a vendégek, tehát ha úgy vesszük, akkor csak 100 ezret költenek el.
2012. júl. 6. 23:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Kinek hogy. Én inkább az esküvőmre költök mint a nászútra. Engem a nászút nem hoz lázba. Nyaralni bármikor eltudunk menni, de esküvő (jobb esetben) egyszer van csak egy életben.
2012. júl. 7. 11:47
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom úgy értette a válaszadó,hogy ebből a pénzből nagyon nehéz kényelmes esküvőt csinálni és akkor nem a fényűzésről van szó,hanem a minimumról.Figyelni,hogy vajon ki mennyit fogyaszt vagy annyit venni csak,amennyi éppen elég vagy esetleg azt kell mondania a pincérnek,hogy nincs több,az szomorú egy esküvő esetében.Meg lehet oldani,ha zsonglőrködsz,de én várnék még egy kicsit,amíg nem lesz több tartalékom.Nekünk sem lesz héthatárra szóló,de amit elképzeltünk,azt meg tudjuk valósítani és nem kell idegeskednünk.Saját magunk teremtjük meg rá a pénzt,nem máséból költekezünk.Ha ennyire ki van centizve valami,attól én félnék.
2012. júl. 7. 13:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Tudod most van lehetőségünk rá, mert kaptunk egy kis pénzt. 340 ezer forintom van összesen, de ebből ki kell fizetni ezt azt, így marad kb 200. Szeretném kihozni belőle, (még 50 ezret hozzá tudok tenni) ugyanis ha több pénzem lenne is ennyit szánnék rá.
2012. júl. 7. 15:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert hozzá.
2012. júl. 7. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:
67%

Simán kitelik belőle, ne félj még étteremben is.

Azért a fodrászra ne sajnáld a pénzt, hiszen máskor is biztos elmész fodrászhoz, pont az esküvődön hagyod ki? ezeken ne spórolj szerintem.

Sok boldogságot!

2012. júl. 8. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!