Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 200 ezer forintunk van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

200 ezer forintunk van az esküvőre. Ki lehet belőle hozni?

Figyelt kérdés

20 fő, 18 + 2 egy, másfél éves gyerek.

Polgármesteri hivatal nem tudom mennyibe fog kerül,ugyanis nem adtak tájékoztatást, mert annyira sok dolga van a munkatársnak, hogy erre nem ért rá.

A templom 10+10 ezer.

Csokrot magamnak csinálom, ruhát ajándékba kapom. Meghívókat magam gyártom. Fotós, videós, zenekar nem kell. Autó dekoráció, egyéb dekor nem kell.

Az éttermet nem tudom mennyibe fog kerülni, ugyanis szabadságon van a tulaj, így vele még nem tudtunk egyeztetni.

Tortát és kis süteményt szeretnék venni cukrászdából, de nem kell esküvői, csak legyen valami.

Mit gondoltok?

2012. júl. 6. 15:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Simán kitelik.
2012. júl. 6. 15:05
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Ki
2012. júl. 6. 15:05
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

Ki fogsz jönni.

Étterem ha drága,nézz olyat ami 4-5ezer/fővel vállaja,az már olyan hogy meg lehetsz elégedve vele.Az megvan 100ból.

20 a templom.

80ad van minden másra.

elég lesz.

2012. júl. 6. 15:08
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom milyen menüt szeretnél vagy mindenki eszik amit akar iszik amit akar?

Mi 10 -en voltunk vacsorázni étteremben nemrégiben itallal együtt 30000 ft fizettünk (töményt és sört senki sem ivott)

És két kisgyerek volt.

Szóval szerintem simán ki jön belőle.

2012. júl. 6. 15:11
 5/17 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni, hogy nagyon vidéken vagyunk. De egy elég népszerű helyen szeretnénk vacsorázni, de egy baráté a hely, nem túl közeli, de barát.

Én menüt szeretnék, de nem tudom mennyiért vállalja majd a vendégül látásunkat. Igazából nem is ismerek más éttermet.

2012. júl. 6. 16:13
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Neccesen ki lehet hozni szerintem, ami eléggé megdobja az az ital. (alkoholos főleg).
2012. júl. 6. 16:21
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Legyen a polgári hétköznap (régen se volt másképp), olyankor olcsóbb vagy ingyenes. Azon ne legyenek ott csak Ti és a Tanúk. A lényeg a templomi, az szombaton legyen, oda jönnek a vendégek, utána lesz a z ebéd/ vacsora. - Így megspóroljátok a polgári árát, zenéstől, virágostól, gyertyástól, pezsgőstől. Sütiket csinálhatsz Te is. Pár nappal előtte (a zserbó egyébként is úgy finom) összejössz a szülőkkel, barátnőkkel és süttök egyet. Ez se volt másképp régen. Nálunk vidéken nem. :)
2012. júl. 6. 17:43
 8/17 anonim ***** válasza:
59%
Én csak sajnálom hogy ennyire számolgatni kell egy ilyen eseménynél.Szánalmas az élet M.O.-n.
2012. júl. 6. 19:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb,hogy mennyi az étel és az ital.Az étel szerintem is kijön 100.000-ból,de az italt sajnos nem lehet előre tudni.Az alkohol a drága,de a sok üdítő is ki tud tenni egy szép összeget.Nehéz megmondani előre,de talán ki tudsz jönni ennyiből.A polgári ingyen van,ha hétköznap van és nem kérsz versmondó lányt és egyéb felhajtást.A sütemény olcsóbb,ha te sütöd,de az alapanyagok,főleg,ha ennyi emberre kell és gondolom több félét akarsz is pénzbe kerülnek.Sok kicsi sokra megy,érdemes tételesen kiszámolni mindent,mert elég szűk a keret,itt nem nagyon lehet 10-20 ezreken nagyvonalúskodni.

Sminkesről,fodrászról nem írtál,ékszer,cipő,vőlegény öltönye,inge,nyakkkendő,cipő stb. még kellhetnek.

2012. júl. 6. 19:24
 10/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell, se sminkes, se fodrász, se ékszer, se különleges cipő. Semmi felesleges flanc.
2012. júl. 6. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!