Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szappanbuborékok esküvőre?
Figyelt kérdés
Pl templomból kijövetkor, fotózáshoz stb. Mit gondolsz?2012. jún. 30. 23:11
1/12 anonim 

válasza:

Nekem tetszik. Lehet, hogy nálunk is lesz, de inkább fotózáshoz.
2/12 anonim 

válasza:

Nem tudom eldönteni, hogy giccses vagy gyerekes.
Én biztos nem állnék be a násznéphez bohóckodni.
4/12 anonim 

válasza:

5/12 anonim 

válasza:

Jó ötlet, jó móka, jól mutat, és jól néz ki a fényképeken is. :) Szerintem.
6/12 anonim 

válasza:

Mindenki szappanbuborékozik már. Szerintem találjatok ki valami egyedibbet!
7/12 anonim 

válasza:

Szerintem szép ötlet. Mondjuk nálunk volt szappanbuborék és rizs szórás is.
8/12 anonim 

válasza:

Nekem is lesz bubifújás. Tegnap szereztem be a fújókat (páronként 1 jut majd) leszedtem a papírját, a tetejét, ami piros volt befestettem fehérre, és mindegyik tetejére decoupage-oltam 1-1 szívecskét, nagyon jók lettek, én is annyira élveztem, hogy tegnap egész este bubikat fújtam :) Szerintem jópofa.
9/12 anonim 

válasza:

Gyerekes? Géppel lehet fújni, szóval nem a vendégek fújnák a buborékot, azonkívül csodaszép.
10/12 anonim 

válasza:

Én is szeretnék :) Az osztályomból a gyerkőcöket akarom megkérni erre a feladatra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!