Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Olcsóbban ki lehet hozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olcsóbban ki lehet hozni egy 40-45fős esküvői vacsorát, ha otthon készítjük, mint étteremben?

Figyelt kérdés

A menü a következő lenne:

Húsleves

Zöldségleveles burgonya

Rizi-bizi

Sült hús (csirke)

Rántott hús (sertés)

Töltött káposzta

kb. ez mennyibe jönne ki? esetleg hasonló létszámú esküvők árát és h mit tartalmazott is leírhatnátok.

köszönöm előre is

2012. júl. 3. 17:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

én sem értem :S

pedig én plusszoltam, mert nagyon jó ötletnek tartom az iskolai főzést :)

2012. júl. 4. 21:13
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Írtad, hogy a cuccok megvannak. Nekünk is volt már hasonló kaliberű rendezvény, és annak érdekében, hogy ne fáradjon le az egész család, megfőzettük egy szakácsnővel. Ez így lényegesen olcsóbb, mintha étterembe mennétek, és mégsem lesztek padlón a fáradságtól! :)
2012. júl. 5. 13:17
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

Én otthon biztos nem kezdenék bele.

Ahol mi csináltuk, ott fix áras volt a menü 6000Ft/fő, ami tartalmazta a nagyon bőséges menüt, és a korlátlan italfogyasztást. Nem volt vele gond, nem ért meglepetés a számlánál, szóval nekünk ez a nyugalom megérte, és a 6000 Ft/fő barátinak mondható sztem.

2012. júl. 11. 17:37
 14/20 anonim ***** válasza:
88%

Nekünk igaz, hogy "csak" 35 fő volt az esküvőnkön, de mi itthon tartottuk a garázsba.

Teljesen jól megoldottuk, anyós barátnőnéék jöttek segíteni, 2 gyerek(14 körüliek) 2 felnőtt szolgált fel, sütötték frissen a húsokat, a levest köreteket(rizi-bizi és petrezselymes krumpli volt) délelőtt elkészítették és melegítve volt, senkinek nem tűnt fel ráadásul 4 is emberrel pörögtek az események.

2012. júl. 11. 18:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

4 emberrel is* akart lenni:)

2012. júl. 11. 18:27
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem értek sok válaszolót, miért akarnak mindenáron lebeszélni róla..... Simán össze lehet hozni akár otthon is, minden csak szervezés és előkészítés kérdése. Nem olyan bonyolult a menü, a töltött káposzta betöltése tart szerintem a legtovább, de azt előző nap simán meg lehet csinálni, pont úgy, mint mondjuk a rántott húsnak való előkészítését. Szerintem ha a hús saját, nem kell venni, akkor max. 100 rugóból kijön a vacsora, de valószínűleg még az üdítők ára is belefér. Ha egyéb alkalmakkor volt már hasonló számú vendég nálatok, akkor szerintem mindenképpen boldogulni fogtok.
2012. júl. 11. 20:53
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
persze hogy meg lehet oldani, biztos olcsóbb is lenne valamivel. viszont abba gondolj bele, hogy valóban a konyhában szeretnéd e tölteni az esküvő előtti napot, és annak délelőttjét, a közeli hozzátartozóiddal együtt. szerintem nem ez a legjobb program amit választhatsz, nem hiszem hogy megéri
2012. júl. 11. 21:11
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Én emlékszem gyerekkorom -ma igencsak lenézett- sátras lagzijaira, mikor előtte legalább 1 héttel járt mindenki sátrat építeni és díszíteni, disznót vágni stb.... Lehet, hogy egy kicsit fárasztó volt, de olyan máshoz nem hasonlítható jó hangulata volt, mint a mai modern éttermi esküvőknek soha....
2012. júl. 12. 17:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is emlékszem a sátras lagzikra.

Gyerekként persze élveztem. Elbújkáltam a székek alatt, ihattam sok üdítőt (mert akkor épp mindenki leszarta), és tömhettem magamba a sütiket.

Most viszont már nem élvezném, főleg úgy nem, hogy én vagyok a vőlegény. Iszonyatosan nagy nyűg, 1 hétig konstans részeg az egész építő/szervező "brigád". Neked végig illik ott lenni a készületeknél, jópofizni a sok csatak részek vénemberrel, akik osztogatják a "jótanácsokat" az életre. :)) Hát...nemtom.... Én épp azt élveztem, hogy KETTEN a feleségemmel leszerveztünk mindent 110 főre, és nem kellett hallgatnom, hogy ezt hogy kéne, meg azt hogy kéne csinálni, meg azt, hogy ilyen süti kéne ilyen helyett, meg azt, hogy a Feri bácsi házi pálinkája mennyivel jobb a Józsi bácsiénál. :)

2012. júl. 13. 13:15
 20/20 anonim válasza:

Szia!

Mire jutottatok az esküvői menüvel kapcsolatban?

2013. márc. 12. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!