Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olcsóbban ki lehet hozni egy 40-45fős esküvői vacsorát, ha otthon készítjük, mint étteremben?
A menü a következő lenne:
Húsleves
Zöldségleveles burgonya
Rizi-bizi
Sült hús (csirke)
Rántott hús (sertés)
Töltött káposzta
kb. ez mennyibe jönne ki? esetleg hasonló létszámú esküvők árát és h mit tartalmazott is leírhatnátok.
köszönöm előre is
én sem értem :S
pedig én plusszoltam, mert nagyon jó ötletnek tartom az iskolai főzést :)
Én otthon biztos nem kezdenék bele.
Ahol mi csináltuk, ott fix áras volt a menü 6000Ft/fő, ami tartalmazta a nagyon bőséges menüt, és a korlátlan italfogyasztást. Nem volt vele gond, nem ért meglepetés a számlánál, szóval nekünk ez a nyugalom megérte, és a 6000 Ft/fő barátinak mondható sztem.
Nekünk igaz, hogy "csak" 35 fő volt az esküvőnkön, de mi itthon tartottuk a garázsba.
Teljesen jól megoldottuk, anyós barátnőnéék jöttek segíteni, 2 gyerek(14 körüliek) 2 felnőtt szolgált fel, sütötték frissen a húsokat, a levest köreteket(rizi-bizi és petrezselymes krumpli volt) délelőtt elkészítették és melegítve volt, senkinek nem tűnt fel ráadásul 4 is emberrel pörögtek az események.
Utolsó vagyok.
4 emberrel is* akart lenni:)
Én is emlékszem a sátras lagzikra.
Gyerekként persze élveztem. Elbújkáltam a székek alatt, ihattam sok üdítőt (mert akkor épp mindenki leszarta), és tömhettem magamba a sütiket.
Most viszont már nem élvezném, főleg úgy nem, hogy én vagyok a vőlegény. Iszonyatosan nagy nyűg, 1 hétig konstans részeg az egész építő/szervező "brigád". Neked végig illik ott lenni a készületeknél, jópofizni a sok csatak részek vénemberrel, akik osztogatják a "jótanácsokat" az életre. :)) Hát...nemtom.... Én épp azt élveztem, hogy KETTEN a feleségemmel leszerveztünk mindent 110 főre, és nem kellett hallgatnom, hogy ezt hogy kéne, meg azt hogy kéne csinálni, meg azt, hogy ilyen süti kéne ilyen helyett, meg azt, hogy a Feri bácsi házi pálinkája mennyivel jobb a Józsi bácsiénál. :)
Szia!
Mire jutottatok az esküvői menüvel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!