Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen esküvénől ez hogy oldható meg?
szóval mondjuk elköltözöm egy másik országba,mint ahol eddig éltem és ahová elköltöztem ott él a párom.Összeházasodunk.Viszont az én családom,rokonaim,barátaim ,szóval akiket meghívok azok hogyan fognak eljutni? még nincs szó esküvőről,cska eszembe jutott,h. elég vicces,érdekes lenne :D
mindenkinek nyomok a kezébe egy GPS-t? :D
Ez ugy szokott lenni altalaban, hogy a fiu es a lany orszagaban is tartanak eskuvot. Mondjuk aki Amerikaban megy ferjhez, kint megtartjak a polgarit, es amikor hazarepulnek Magyarorszagra akkor pedig a templomit. De persze mindenhol ugyanolyan felhajtassal. Amerikaban a fiu ismerosei, rokonai vannak az eskuvon, a lagziban, Magyarorszagon pedig a lanye.
Szoval igy szoktak.
A parommal mi valoszinu hogy magyarorszagon tartjuk a polgarit es a lagzit meg a templomit erdelyben.a ket csalad kozotti tavolsag 700km.
en sem varhatom el a rokonsagtol h 9prat utazzon.
igy kisebb csaladiasabb polgari lesz itthon, es alagzi, aki hajlando lesz utazni(szallast parom intezi) a buszt en megszervezem es fizetem, 9orat az erdelyben fog osztozni oromunkben.
meg kell kerdezni mindenkit es megbeszelni, hogy kinek hogy jo es ugy tervezni, mi is igy gondolkodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!