Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy ilyen esküvénől ez hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen esküvénől ez hogy oldható meg?

Figyelt kérdés

szóval mondjuk elköltözöm egy másik országba,mint ahol eddig éltem és ahová elköltöztem ott él a párom.Összeházasodunk.Viszont az én családom,rokonaim,barátaim ,szóval akiket meghívok azok hogyan fognak eljutni? még nincs szó esküvőről,cska eszembe jutott,h. elég vicces,érdekes lenne :D

mindenkinek nyomok a kezébe egy GPS-t? :D

2009. júl. 8. 23:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez ugy szokott lenni altalaban, hogy a fiu es a lany orszagaban is tartanak eskuvot. Mondjuk aki Amerikaban megy ferjhez, kint megtartjak a polgarit, es amikor hazarepulnek Magyarorszagra akkor pedig a templomit. De persze mindenhol ugyanolyan felhajtassal. Amerikaban a fiu ismerosei, rokonai vannak az eskuvon, a lagziban, Magyarorszagon pedig a lanye.

Szoval igy szoktak.

2009. júl. 9. 01:43
 12/13 anonim ***** válasza:

A parommal mi valoszinu hogy magyarorszagon tartjuk a polgarit es a lagzit meg a templomit erdelyben.a ket csalad kozotti tavolsag 700km.

en sem varhatom el a rokonsagtol h 9prat utazzon.

igy kisebb csaladiasabb polgari lesz itthon, es alagzi, aki hajlando lesz utazni(szallast parom intezi) a buszt en megszervezem es fizetem, 9orat az erdelyben fog osztozni oromunkben.

meg kell kerdezni mindenkit es megbeszelni, hogy kinek hogy jo es ugy tervezni, mi is igy gondolkodtunk.

2009. júl. 10. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Természetesen, ha a rokonok, család veszi a fáradtságot az utazásra, az a minimum és illendő, hogy várja valaki őket a reptéren az idegen országban. Az is egyértelmű, hogy ebben az esetben a meghívó állja az úti- és szállás költségeket is. Kivéve, ha ezt a rokon kifejezetten nem igényli. :)
2009. júl. 15. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!