Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltátok magatok? Miket?
Figyelt kérdés
Szeretnék magam készíteni néhány dekorációt:) milyen ötletek van mit csináljak dekorációnak?2012. jún. 30. 10:33
2/12 anonim válasza:
amit én csináltam: meghívo, ultetôkártya, kôsziajándék, dekor: futot rendeltem, szirmokat az asztalra, lime karikák vízzel vázába, papírpompomok a mennyezetre, ékszerem.
3/12 A kérdező kommentje:
Ültető kártyát most néztem én is :) [link] valami szép papírból mutatós lesz :) szerintem a virágon kívül én csinálok mindent a lagzira...:) szeretek díszíteni és legalább tudom h én csináltam :) estleg még ötletek?
2012. jún. 30. 10:57
4/12 A kérdező kommentje:
azt megkérdezhetem a papír pompom h készült?köszönöm :)
2012. jún. 30. 10:57
5/12 anonim válasza:
Én meghívókat, szalvétagyűrűt és ültetőkártyát csináltam magam. Asztali futót, lufikat innen rendeltem: [link]
6/12 anonim válasza:
Papír pompom készítése, nagyon egyszerű :) [link]
7/12 anonim válasza:
Menükártyákat, ületőkártyákat, meghívót csináltuk mi magunk.
Mindent a Panton papírtól szereztünk be, netről rendelve :)
8/12 anonim válasza:
első, bammeg, esküvő kategóriában vajon mire????
amúgy én: ültetőkártya, pompom, szalvétagyűrű, candy-bar, a virágok az asztalon nem sima vízben lesznek, hanem lesz benne celofán, amitől olyan, mintha jégdarabok lennének... :)
lesz lufi menyasszony-vőlegény figura, a lufiszívet is mi csináljuk...
hirtelen ennyi jutott eszembe :)
10/12 anonim válasza:
Én teljesen egyedül csináltam a dekorációt mindent beszereztem virágtól kezdve vázáig, meghívó a mennyezeti díszt az égőket lufidekorációt mindent. Azt hitték eg dekoratőr csinálta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!