Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ez a ruha menyecskének? Jól áll?
A kérdező kommentje:
hát ezek szerintem csicsásabbak...
Nem tudom, nem néztem végig minden oldalt, mert elég sok van. Csak gondoltam lehet van benne olyan is, ami tetszik):)
Nem akarom én is elvenni a kedved, de nekem is egyből az volt az első gondolatom, hogy "romás" ez a ruha (és tényleg a többi kommentet el sem olvastam csak ránéztem és ez ugrott be).
A vőlegény szerint túl egyszerű??? Jóég, akkor neki mi lenne a megfelelő?
Amúgy szerintem is nagyon kényelmetlenül fogod magad érezni már estefelé, ha mindkét ruhád nehéz és hosszú lesz.
A menyecskeruhában táncolni kell, méghozzá sokat.
Menni fog ez egy hosszú, abroncsos ruhában?
L/25
Nekem biztos nem kéne, de nem az én esküvőm. És nem csicsás. Az nem itt kezdődik.
Ha szerinted szép, és jól érzed magad benne, akkor nyugodtan válaszd ezt. Én az a fajta ember vagyok, aki a menyasszonyi ruhában és a menyecskeruhában biztos nem hagyja befolyásolni magát.
Jobban jársz, ha te sem hagyod magad befolyásolni.
nem hagyom, csak kíváncsi voltam a véleményekre....
az ismerőseimnek tetszik, pedig ők is megmondják a frankót, volt már olyan, amire azt mondták, h nem jó, de ez tetszett...
köszi a kommenteket
Hát,nekem igazából a csillogó dolgok így nem tetszenek, az teszi egy kicsit csicsássá az összhatást. Legalábbis szerintem.
Ettől eltekintve, szerintem nyugodtan vedd fel, ha ez Neked tetszik. És ha nem érzed jól Magad a hosszúban, akkor is lehet, hogy érdemes lenne olyat próbálnod, ami nem abroncsos. Nagyon ki fogsz készülni a lagzi végére.
De Te tudod, hogy miben érzed jól Magad és csak ez számít, mert az a szépség, ami az önbizalomból ered!
ha már hosszú akkor inkább ez :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!