Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje voltatok együtt, mikor összeházasodtatok? És hány évesek voltatok az esküvőkor? Előtte mennyi ideig éltetek együtt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 10:12
21/31 anonim válasza:
Pár hét múlva esküvő.Akkor leszünk 3 éve együtt, 2 éve együtt lakunk, 28 és 30 évesek vagyunk.
22/31 anonim válasza:
4,5 éve voltunk együtt az esküvőkor és ennyi ideje is éltünk egymással (1 hónap után összeköltöztünk). az esküvőn én 24 voltam, a férjem pedig 26.
23/31 anonim válasza:
3 éve voltunk együtt, 18 illetve 20 évesek voltunk. Nem éltünk egyáltalán együtt előtte, esküvő után költöztünk össze.
25/N
24/31 anonim válasza:
15 év után házasodtunk össze, már volt 2 közös gyermekünk. Én 35 voltam, Ő 36, gyerekek 3,5 és 1. :) Már 12 éve együtt éltünk.
25/31 anonim válasza:
5. évfordulónkon házasodtunk, 4,5 éve laktunk együtt, én 25, Ő 33, ez 26 napja volt :)
26/31 anonim válasza:
Jövőre lesz az esküvőnk pontosan a 6. évfordulónkon! :)
Akkor leszünk: Én 22 éves a párom 27 ! :)
27/31 anonim válasza:
3,5 éve volt,hogy együtt voltunk amikor összeházasodtunk,ebből előtte 6 hónapot éltünk együtt.A párom 30 éves volt én meg 19.Most én 33,ő meg 44,a fiúnk meg 10 hónapos:))
28/31 anonim válasza:
Na bumm,most nézem csak,hogy aki egy kicsit is többet írt a tárgynál az le lett pontozva..:P Na mindegy ez van,de azért még leírom,hogy a párom 8 éves korom óta ismer,mert ő akkor 19 évesen apu munkatársa volt:)Utolsó voltam..
29/31 anonim válasza:
Sok idióta látom szinte mindenkit lepontozott...valakit ez szórakoztat... szánalmas
30/31 anonim válasza:
Mi egyidősek vagyunk,25 éves korunkban jöttünk össze, holnap leszünk 3 évesek, 2 éve lakunk együtt, 1,5 hónapja volt az esküvőnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!