Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen tragédia, hogy nem csak a lánykérés és az esküvő körül jár az eszem?
Figyelt kérdés
A párom megkérte a kezem, 11 év és 2 gyerek után, tehát nem siette el a dolgot. :) Persze, nagyon örülök, de nem vagyok az a fellegekben úszó, másról beszélni sem tudó menyasszony, aki éjjel nappal az esküvőt szervezi. A párommal megbeszéltük, hogy csak egyszerű polgári szertartás lesz, a szűk családot és a legjobb barátokat hívjuk meg, utána egy ebéd nálunk (én fogok sütni, főzni) és ennyi. Nászajándékot nem kértünk, ha valaki mégis akar valamit adni akkor a gyerekeknek hoz valamit. Ezt mindketten jónak éreztük így, a rokonaim és a barátaink is, de a párom családjából többen megróttak, hogy biztos nem is szeretem már a páromat, mert sokkal boldogabbnak kellene lennem, nem kellene így elrontanom az esküvőt és egyébként is sokkal többet kellene az esküvőről beszélnem...2012. jún. 28. 07:10
11/11 anonim válasza:
Bölcs vagy, ezt mutatja a viselkedésed. Tudod, hogy jól működik a kapcsolatotok, és ezen a papír vajmi keveset fog változtatni. Szerintem kb ennyi a házasság amit te gondolsz róla. Sajnos sokan ezt túlmisztifikálják, és azt hiszik ettől lesznek boldogok. Pedig nem, de erre csak később jönnek rá. A másik fele pedig az hogy egy nőnek repesnie kell ha a pasi méltóztatik megkérni a kezét. Álljon meg a nászmenet! Ez nem egy leereszkedés részéről a nő meg bújjon ki a bőréből, hanem egy egyenrangú dolog ahol mindkét fél megtiszteli a másikat azzal hogy papíron is összeköti az életét a másikkal, mert ezt valamiért ők ketten fontosnak tartják. Az én párom is most kérte meg a kezem, 7 év után, én meg legnagyobb meglepetésére kinevettem és nemet mondtam. Mert neki eddig az volt a véleménye hogy minden nő házasodni akar. Ő most akar először, bár kétszer volt nős, de mindkétszer a nő erőszakolta az esküvőt. Most gondolta, na végre egyszer már én is akarok nősülni, erre ezt a választ kapja. Ilyen az élet, lám-lám, nem minden nő akar esküvőt. MIndig tanul az ember. Rokonokkal ne foglalkozz, azok azért vannak hogy balhézzanak, más dolguk nincs is. Kívánok olyan szép életet amilyen eddig volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!