Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit miután kellene leszervezni egy esküvőhöz?
Figyelt kérdés
Tegnap volt az eljegyzésünk, és 2013 szeptemberére szeretnénk az esküvőt. Igaz, addig még több mint egy évünk van, de szép sorjában, ráérősen szeretnénk szervezni, ráadásul idén szeptembertől kezdődik nekem az egyetem.
Segítségeteket szeretném kérni, mit miután kellene leszervezni egy esküvőhöz? Mikre kell nagyon figyelni szervezés közben?
Köszönöm a segítséget :)
2012. jún. 25. 12:04
11/11 anonim válasza:
Nekünk a helyszín volt az első amit lefoglaltunk, az eljegyzés másnapján már fel is hívtam őket, egy hét múlva személyes találkozó miatt odautaztunk, és mindent megbeszéltünk, bejelentkeztünk az anyakönyvvezetőnél. (Balaton parton tartottuk, az anyakönyvvezető a helyszínre jött.) Igazából az anyakönyvvezető az első és a legfontosabb, főleg ha mondjuk Pesten akartok összeházasodni, mert ők eléggé el vannak havazva, szinte minden hétvégéjükön 3-4 esküvő van. Nálam a másik legfontosabb a fényképész és a videós volt. Határozott elképzelésem volt, hogy ki fog fényképezni az esküvőmön, és ebből nem engedtem volna, ha kell másik hétvégére teszem az esküvőt, hogy meg tudjam őt szerezni. Miután ezek megvoltak, meglett a ruhám, megvettük a gyűrűket, ezekért kimentünk Londonba, ezt összekötöttük egy egyhetes "nyaralással". Utána már csak az apróságok maradtak. Sminkes, fodrász. Meg a helyszínre járkáltunk elég sokszor egyeztetni az esküvőszervezővel a díszítést, székszoknyákat, stb., hogy minden passzoljon. Ja meg a virágkötőt is ott kerestük fel, ő díszített fel mindent. Nem sok értelme lett volna Debrecenből odaszállítatni egy kamionnyi virágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!