Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit miután kellene leszervezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit miután kellene leszervezni egy esküvőhöz?

Figyelt kérdés

Tegnap volt az eljegyzésünk, és 2013 szeptemberére szeretnénk az esküvőt. Igaz, addig még több mint egy évünk van, de szép sorjában, ráérősen szeretnénk szervezni, ráadásul idén szeptembertől kezdődik nekem az egyetem.

Segítségeteket szeretném kérni, mit miután kellene leszervezni egy esküvőhöz? Mikre kell nagyon figyelni szervezés közben?

Köszönöm a segítséget :)

2012. jún. 25. 12:04
1 2
 1/11 Antimod ***** válasza:
100%
Legyen meg a helyszín (templom, ha lesz, étterem, vagy egyéb hely, ahová vígasságot terveztek). Minden más ráér ezután.
2012. jún. 25. 12:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mi a legfontosabb. A fotós, a zenekar, az étterem. Mi csak az étteremhez ragaszkodtunk, de nem főszezonban esküdtünk, szóval 6 hónappal korábban már lestoppoltuk azt a napot. Azt a valamit kell lefoglalni először, ami a legjobban kell!
2012. jún. 25. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt le van írva minden.

[link]

2012. jún. 25. 12:18
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
Jót röhögtem anno is a 3-mas által linkelt listán. Egyedül az étterembe telefonáltunk oda, meg külföldről megrendeltük a ruhámat. A többi dolgot 3 nap alatt lezavartuk az esküvő előtt 4 hónappal.
2012. jún. 25. 12:22
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Miért neveted ki azt a listát? Azt mondta a kérdező, hogy szép nyugodtan szeretnék megszervezni az esküvőt, és nem kapkodva.
2012. jún. 25. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi legelőször a templomot tudtuk le, utána az éttermet is lefoglaltuk.

Ruhát szerintem ráérsz még venni, ennyi idő alatt még simán változhat az ízlésed.

2012. jún. 25. 13:15
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Mi sem kapkodtunk, csak tudom, hogy ennyi időt szánni a szervezésre bolondság. Hatvanhatszor fog még megváltozni minden, az idegei be fognak csődölni. Minden nap elmondja majd mindenkinek, hogy éppen hol tartanak, és egy csomóan megutálják miatta. A végére úgy felpörög, hogy a legjobbat hozza ki a napból, hogy a legkisebb hiba miatt is nagyon-nagyon fog sírni.
2012. jún. 25. 13:19
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
A legelső a pap (ha lesz egyházi) az anyakönyvvezető (ha egyszerre lesz) és a helyszín lefoglalása arra a napra amikorra szeretnétek. (Anyakönyvvezetőt csak fél évvel korábban lehet, de jó sok van belőlük, úgyhogy az biztos menni fog, főleg szeptemberre.)Utána érdemes a fotóst lefoglalni, mert a felkapottabbaknak hamar betelik a naptára, majd jöhet a vőfély, zenekar/DJ. Minden más ráér, a lényeg azokat lefoglalni, ami nagyon személyfüggő. Ruhák kb. előtte fél évvel ráérnek, sminkes, fodrász, manikűrös, virágos bőven ráér előtte 1-2-3 hónappal. Sok boldogságot, jó szervezkedést! És egy jótanács: a szervezkedést csak úgy csináld, hogy örömöd legyen benne neked és a párodnak, amire kötelező nyűgként tekintenél azt ne csináld, nem kell tökéletesnek lennie az esküvőnek, hanem olyannak ahol jól érzitek magatokat!
2012. jún. 25. 15:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én fontossági sorrendem sorrendem:

- Helyszínek lefoglalása (házasságkötő terem, templom,lagzi)

- Vendéglista írása

- Meghívók (menü-és ültetőkártyák) rendelése

- Zenekar, fotós, videós, vőfély lefoglalása

- Ruha keresés - próbálás

- Sminkes és fodrász keresés, próbahaj, próbasmink

- Autódísz, kitűző, csokor rendelés

2012. jún. 25. 15:58
 10/11 anonim ***** válasza:
51%

mi az étteremmel (helyszínnel) kezdtünk, hogy mégis találjunk olyat, ahova mindenki befér. Természetesen ehhez kell egy kb. vendéglista max fővel, ettől általában csak kevesebb lesz.

aztán nekünk jött a vőfély és a zenekar, fotós, videós, ezek, amik már igazán előre le vannak szervezve. A többi tényleg ráér 3-4 hónappal előtte :) a meghívót ráérsz 2-3 hónappal előtte kivinni, a ruha, ha nem változik az alakod, akár 1-másfél hónappal előtte is ráérsz, bár szerintem úgyis alig fogod várni, hogy mehess próbálni :) a piát mi előző héten vettük meg :) dekor, hát az mondjuk szintén egy 2-3 hónappal előtte :) ezek a fő dolgok, de igazából jönnek maguk után :)

2012. jún. 25. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!