Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy esküvőhöz?
Kérlek ne nézzetek butának, én úgy érzem mindent összeírtam, de félek lehet elfelejtettem valamit.
MINDENT írjatok le ami eszetekbe jut KÉRLEK!
CÍMSZAVAKBA!
Menyasszony, vőlegény, két tanú, személyi igazolványok, anyakönyvvezető. Ez az alap, ami mindenképp kell.
A többi mind opcionális, azt veszel bele, amit akarsz.
A felsoroltakon kívül:
koszorúslány(ok)
gyűrű(k)
meghívók
menyasszonyi ruha
fátyol
ékszerek (nyaklánc, fülbevaló, karkötő)
fehérnemű (bugyi, melltartó, harisnya, combfix)
cipő
virágok: menyasszonyi csokor, koszorúslányoknak csokor, kitűzők
lagzi: még több virág, virágszirmok, mécsesek, terítő, asztali futó, lufi, ültetőkártyák, menülapok
zene
kaja, pia
Ruhák,cipők+kiegészítők
Fodrász,smink
Zenekar,fotós
Vacsora
Vőfély
Meghívó
ülésrend,ültetőkártya,köszönőajándék
Asztaldekoráció,templomdekoráció
Anyakönyvvezető+zene+gyertya+pezsgő
Nyitótánc
Szülőköszöntő csokor
Mennyasszonyi csokor,fiúknak virágdísz
Autó+autódísz
Torta
Most hirtelen ez jutott esezmbe
körítés:
ruhák (menyasszony, menyecske, vőlegénynek öltöny, mellényszett, nyakkendő, éjfél utánra ing - esetleg oda is nyakkoenő)
cipők
harisnya, legényfogó, melltartó
ékszerek
bolero v stóla a templomba
étterem
díszítés
fotós
videós
zenész
jó kaják, jó piák
torták, sütik
koszorúsláyok
csokrok
szülőköszöntőajándék
vendégeknek kösziajándék
ezek az alapok általában, na nekünk ebből sem lesz minden, mert feleslegesnek tartom.
és még kb 100millió dolog, ami tényleg már csak tőletek függ... (autó, csokiszökőkút, mixer, vicces nyitótánc és én nemtom még miket olvasok mostanában :))
Hely, ahol a lakodalmat megrendezitek,/díszítés, kaja, pia/ zene, fodrász, kozmetikus, meghívók,esküvői tanuk, menyasszonyi virág csokor, menyasszonyi ruha....
SZERETET
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!