Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen menyasszonyi ruha illene egy ilyen
esküvőhöz?
Figyelt kérdés
Próbáltam nézegetni esküvői ruhákat, de nem igazán tudom eldönteni, hogy milyen passzolna az esküvő körülményeihez. Pár főbb információ: késő tavaszi esküvő az Alcsúti Arborétumban (parkrészen, tehát külső téren), csak polgári szertartás lesz, abból is csak két tanús, de ettől függetlenül szeretném megadni a tiszteletet az eseménynek a ruhával is. Néhány dolog rólam: huszonéves vagyok, nagyon fehér a bőröm, a termetem nem túl magas (168 cm), az alakom homokóra (85/60/90), a hajam derékig ér. Szerintetek milyen ruhafajta illene ide, amiben nem lógnék ki a környezetből? Minden tippet megköszönök :)
szerintem ne a körülményekkel foglalkozz. ami tetszik és jól áll, azt válaszd. menj el próbálni és rögtön lesz 1 képed. max annyi, h ne legyen uszályos, mert azzal a fűben nem könnyű bánni :)
2012. febr. 16. 14:02
2/11 anonim válasza:
négyen lesztek akkor?
Ha igen akkor én biztos nem vennék fel igazi menyasszonyi ruhát, inkább valami is kényelmes fehér egybe ruhát esetleg valami virág mintásat mivel úgy is tavasz lesz
2012. febr. 16. 14:04
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, négyen, plusz az anyakönyvvezető :) Szerintem a menyasszonyi ruha az eseménynek szól, illetve a páromnak, nem pedig a "közönségnek", ezért szívesen vennék fel menyasszonyi ruhát, mégis csak (jobb esetben) egyszer megy férjhez az ember, de köszönöm a választ!
2012. febr. 16. 14:08
4/11 anonim válasza:
1. vagyok. még annyi, h abroncs nélkülit választanék asszem, mert az adatok alapján jó alakod van.
Attól hogy 4 fős lesz nyugodtan felveheted a hagyományos menyasszonyi ruhát.
Annak van igaza aki azt írta hogy menj el próbálni. Hidd el baromira értenek hozzá a szalonokban és megfogják mondani konkrétan mit javasolnak és te is látni fogod mi az ami jól áll és mi az amit hanyagolj. Linkelhetünk neked olyan képeket amiken szép ruhák vannak meg ami nekem tetszik, de csak nézegetésre valók. Mert ott a szalonban ruhába bújva fogod látni mi az ami tetszik, jól áll és megfizethető. Ja és egy nagyon nagy élmény is. Szombaton voltam, de még ma is elfog az a kellemes jó érzés, és nem győzöm nézegetni a telefonomon a képeket magamról. ( pedig nem ilyen típus vagyok, még a közösségi oldalakra sem teszek fel képet)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!