Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak? Nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem vagyok kész a házasságra. Ti hány évesen mentetek/mentek férjhez?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem mert 19 éves vagyok és a párom szeretne feleségül venni,én még várnék egy kicsit. Nagyon szeretem de még nem vagyok kész arra hogy feleség legyek. Arra kértem hogy legalább azt várjuk meg még befejezem a sulit. Ő ezt meg is értette, de az anyja nagyon erőlteti. Erről fél éve beszéltünk de most az anyja kezdte. Azóta nem is került szóba de 1 hónapja az anyja állandóan hajtogatja h már feleségül kell hogy vegyen...stb.

Már 1,5 éve együtt élünk (albérletben) 4,5 éve vagyunk együtt. A párom 24 múlt én 20 leszek.

2012. jún. 23. 22:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én megértem a 19 éves lányt. Itt már több kérdésben is arról panaszkodnak a férfiak, hogy a nők 30 körül sem akarnak házasodni ("csak" élettársi kapcsolatot). Egyre kevésbé fontos a papír. A kérdező azért messze normálisabban gondolkozik a kérdésben! És ha még nem szeretné, hát van ideje! :-)
2012. jún. 26. 09:49
 22/25 anonim ***** válasza:
Az anyuka meg egy más világban nőtt fel. :)
2012. jún. 26. 09:50
 23/25 anonim ***** válasza:

Mi 18 , 20 évesen kötöttük össze az életünket, de nekünk fontos volt, hogy mihamarabb legyen esküvő, mert szeretjük egymást, és nem akartunk várni vele.

Ha még nem érzed magad késznek, akkor nem házasodj semmiképpen, mert annak nem lesz jó vége, későbbiekben vissza fog ütni.

25/N

2012. jún. 26. 16:08
 24/25 anonim ***** válasza:

Az én párom családja vallásos, így amikor összeköltöztünk, volt is nagy botrány hogy mit képzelünk, házasság nélkül. Lassan lecsillapodtak, majd másfél év után eljegyeztük egymást, mindenki örült, és elkezdtük szervezni az esküvőt.

Nem akartuk már húzni az időt, mindketten vágytunk már rá, és az eljegyzéshez képest kb. fél évre meg is lett a nagy nap dátuma. Na ekkor meg mindenki kiakadt, hogy hova sietünk annyira, tálán terhes vagyok?

Hogy is van ez? az elején az volt a baj hogy felelőtlenül nem ugrunk bele a házasságba, most meg hogy tudjuk hogy együtt akarunk lenni jóban-rosszban, és komolyan gondoljuk, most meg ez a baj?

Ezt csak azért írom (nem olvastam végig a kommenteket) hogy ha már most ilyen az anyuka, a fejed tetejére is állhatsz, sose leszel neki jó. Mindig cseszegetni fog valamiért!!! Sajnos tapasztalat!

Ha a pároddal minden oké, akkor beszélj vele, hogy nyugtassa meg az anyját, álljon a pártodra, mert ez később csak rosszabb lesz!

Nekem szerencsém van, mert a párom 100% mellettem áll, és nem anyuci pici fiaként viselkedik.

Azóta is boldog házasságban élünk, és reméljük hamarosan bővül a család. (annak ellenére hogy most meg mindenki ez ellen tiltakozik kézzel-lábbal)

2012. júl. 13. 12:42
 25/25 A kérdező kommentje:

A párom már engem is eljegyzett május végén és azóta hallgatom ezt az anyjától. A párom mellettem áll hisz mindent megbeszéltünk hogy majd ha befejezem az iskolát utána elkezdjük szervezni az esküvőt.(vagyis 2 év múlva) Sajnos a szüleim se támogatják nagyon a kapcsolatunkat szerintük meg még túl fiatal vagyok ahhoz is h együtt éljünk a párommal. Ők azt szeretnék ha 30 fölött mennék férjhez hogy ne siessem el. Oké hogy nem akarok most férjhez menni de nem is szeretnék várni még 10 évet.

Kb.3 év év múlva szeretnénk összeházasodni.

Amúgy megmondtuk az anyjának is hogy még nem akarunk összeházasodni majd miután befejeztem a sulit,de olyan mintha a falnak beszéltünk volna.

2012. júl. 14. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!