Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak? Nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem vagyok kész a házasságra. Ti hány évesen mentetek/mentek férjhez?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem mert 19 éves vagyok és a párom szeretne feleségül venni,én még várnék egy kicsit. Nagyon szeretem de még nem vagyok kész arra hogy feleség legyek. Arra kértem hogy legalább azt várjuk meg még befejezem a sulit. Ő ezt meg is értette, de az anyja nagyon erőlteti. Erről fél éve beszéltünk de most az anyja kezdte. Azóta nem is került szóba de 1 hónapja az anyja állandóan hajtogatja h már feleségül kell hogy vegyen...stb.

Már 1,5 éve együtt élünk (albérletben) 4,5 éve vagyunk együtt. A párom 24 múlt én 20 leszek.

2012. jún. 23. 22:52
1 2 3
 11/25 Masnee3 válasza:
77%
Én 19 évesen mentem férjhez, de én akkor tökéletesen érettnek éreztem magam, alig vártam. Azóta sem bántam meg. Nem az a lényeg, hogy hány éves vagy amikor elhatározzátok magatokat, hanem, hogy legbelül...úgy igazán akarod-e. Ha úgy érzed még várnál, akkor várj.
2012. jún. 24. 10:15
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
A húszas éveim elején a legszebb egyetemi éveimet éltem, buliztam, tanultam, ismerkedtem, diákmelóztam... ha engem valaki akkoriban el akart volna venni, biztos, hogy felhúzom a nyúlcipőt. Mondjuk én az a típus vagyok, aki nem tűri, hogy mások szívják a vérét. Ha nem érzed magad késznek (miért is kéne, szerencsére nem a középkorban élünk, hogy 20 évesen már ciki pártában maradni) akkor nyisd ki a szádat és vállald nyíltan.
2012. jún. 24. 12:22
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó vagyok: 25 éves korom körül éreztem életemben először azt, hogy az aktuális párom az, akihez habozás nélkül hozzámennék. A sors fintora, hogy ő nem akart elvenni, nem gondolta annyira komolynak a kapcsolatot. Szóval ha lehetőségem nyílt volna rá, 25 évesen mentem volna férjhez úgy, hogy tökéletesen elérkezettnek éreztem az időt. Volt előtte egy korábbi komoly kapcsolatom, ott a pasi akarta volna nagyon a kézfogót. Akkor voltam úgy 21-22 éves, minden porcikám tiltakozott ez ellen, mert egyrészt megrémisztett a tudat, hogy 22 évesen férjes asszony válik belőlem, másrészt meg nem szerettem őt annyira, hogy elkötelezzem magam.
2012. jún. 24. 12:25
 14/25 anonim ***** válasza:
81%
22 voltam, de mi korábban akartuk. 17 éves koromtól voltunk együtt, és már az elejétől gyűjtöttünk az esküvőre. Most már hamarabb is hozzá mennék, lagzi és minden csiricsáré nélkül, nagyon boldogok vagyunk :) (azóta két gyerekkel)
2012. jún. 24. 12:51
 15/25 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó voltam, mi rosszat mondtam, hogy így le kellett pontozni? Legalább az okát elmondaná, akinek nem tetszett?
2012. jún. 24. 13:32
 16/25 A kérdező kommentje:

én mindenkinek zöld kezet adtam :)

köszi a válaszokat

2012. jún. 24. 17:44
 17/25 anonim ***** válasza:
89%
Ha már most beledumál az anyós,mi lesz majd késöbb.
2012. jún. 24. 18:55
 18/25 anonim ***** válasza:
48%
14-es, mindenkit lepontoznak, aki fiatalon ment férjhez. Én írtam, hogy 20 évesen lesz az esküvőm, engem is lepontoztak..
2012. jún. 24. 20:38
 19/25 anonim ***** válasza:
48%
Már én is látom, nem tudom, mi bajuk van a boldog házasságokkal, amelyek fiatalon köttetnek. 14. es voltam.
2012. jún. 24. 21:57
 20/25 1990.01.26 válasza:
100%
Én 3 éve vagyok együtt a párommal, 8 hónapra eljegyzett..most vagyok 22, és augusztusba lesz az esküvőnk!!!
2012. jún. 25. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!