Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem vagyok kész a házasságra. Ti hány évesen mentetek/mentek férjhez?
Csak azért kérdezem mert 19 éves vagyok és a párom szeretne feleségül venni,én még várnék egy kicsit. Nagyon szeretem de még nem vagyok kész arra hogy feleség legyek. Arra kértem hogy legalább azt várjuk meg még befejezem a sulit. Ő ezt meg is értette, de az anyja nagyon erőlteti. Erről fél éve beszéltünk de most az anyja kezdte. Azóta nem is került szóba de 1 hónapja az anyja állandóan hajtogatja h már feleségül kell hogy vegyen...stb.
Már 1,5 éve együtt élünk (albérletben) 4,5 éve vagyunk együtt. A párom 24 múlt én 20 leszek.
Ha úgy érzed nem vagy kész a házasságra akkor nem vagy kész rá. Pont. Ezt nem a leendő anyósod dönti el vagy a tejesember.
Mondd meg az érintetteknek, mindamellett, hogy neked itt nem kell magyarázkodnod, hogy szereted a srácot jó vele, vele is képzeled el a jövőt, de még nincs itt a házasság ideje. Ez egy felelősségteljes döntés amihez lelkileg meg kell érned teljes mértékben és kéred ne is zaklassanak ezzel, majd szólsz ha már úgy érzed.
És hidd el addig fog az anyós ezzel szekálni míg ki nem állsz magadért.
3, köszi a linket elolvastam.
minden választ köszi
nálunk nem a barátommal van a baj hanem az anyjával, ha náluk vagyunk már az ebédet sem tudom úgy megenni hogy ne kerüljön szóba hogy "nem akarok hozzá menni a fiához" szöveg
majd 5 év múlva hozzá megyek ha úgy érzem hogy már itt az ideje!. legalább a sulit értené meg (még 2 év)
a barátom megértette az ő mér nem képes rá?!!!!!!!!!
Ha nem tartja tiszteletben a kérésed ne járj a mamához kajálni vagy egyáltalán. Én is évente 1x megyek az anyósomhoz mert kiszekál a világból.
Ha nem vagy ott nem b@szogat.
Én 20 vagyok, és 5 hét múlva lesz az esküvőnk, azonban én- veled ellentétben - teljesen biztos vagyok magamban és a döntésemben. :)
Ha nem érzed magad késznek a házasságra, akkor mondd meg kerek perec az anyjának. És ne add meg magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!