Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hany % eloleget szokas fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany % eloleget szokas fizetni a vendeglonek es mennyivel eskuvo elott?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 09:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem szokás kérdése, hanem meg kell állapodni a vendéglővel, étteremmel.

A tesómék pl. a foglaláskor 10%-ot hagytak ott a tervezett költségnek, majd 30 nappal előtte vittek még 40%-ot. A legvégén pedig elszámolnak utólag a maradék 50%-kal a pontos létszám miatt.

2009. júl. 7. 09:21
 2/11 A kérdező kommentje:

50%ra mi kolcsont kene felvegyunk. Az meg gaz lenne.

Mas hogy oldja meg?

2009. júl. 7. 09:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem rendez olyan esküvőt, ami nem az ő pénztárcájához való.
2009. júl. 7. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
mi kb 100-an leszünk, fejenként 10.500 ft-ért (vendégváró svédasztal, vacsora, hajnalban töltött kápi, korlátlan ásványvíz üdítő sör és kv) szóval 1milla fölött fogunk otthagyni az étterembe. tőlünk mindössze 30 ezer ft foglalót kértek cserébe..a többit, csak a lagzi után kell majd kifizetnünk. :) de sajnos mindenhol máshogyan van...
2009. júl. 7. 09:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekünk nem is kellett előleget fizetni, mindent egyből a lagzi után kellett, hisz akkor tudnak úgyis pontosan elszámolni. Most volt a tesómnak az esküvője, nekik is ugyanígy volt, nem kellett előleg. Szóval szerintem ez az éttermen múlik. Egyébként tényleg olyan lagzit ideális csinálni, amire nem kell hitelt felvenni. Nem látom értelmét a nagy dínom-dánomnak, utána meg nyögitek a hitelt, mikor az életetek most kezdődne igazán együtt...ha fele annyi pénzetek van, mint amennyi a tervezett esküvőre kellene, miért nem hívtok meg kevesebb vendéget?
2009. júl. 7. 09:47
 6/11 A kérdező kommentje:

Szo sem lehet kolcsonrol.

Nekunk nem emlitett semmit a vendeglos noci. Valaki rakerdezett, hogy mennyi eloleget kell vigyunk es van-e ra penzunk. Jol elcsodalkoztam es azert kerdeztem meg gyorsan itt. Lassam mashol hogyam mukodik.

Koszi

2009. júl. 7. 09:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekünk egy fillért nem kellett előre fizetni, az esküvő másnapján rendeztünk mindent az étteremmel.
2009. júl. 7. 09:56
 8/11 anonim ***** válasza:

9:47-estől kérdezném,hogy hol van ez a hely,ilyen jó áron?Mi most keresünk helyet...

A kérdésre a válasz,hogy helye válogatja,ki mennyit kér el..

2009. júl. 7. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:
42%

Ha nincs pénzed a vendéglőre, később lesz? Miből akarod kifizetni?

A menyasszonytáncból befolyt pénzre ne számíts, nemrég voltam olyan lakodalomban, ahol 200 meg 500 Forintokat szórtak az edénybe!

Szerintem olyan esküvőt tarts, amit a saját pénzedből ki tudsz fizetni, ne várd, hogy más fizesse!

2009. júl. 7. 10:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

nekünk sem kellett fizetni előre! Másnap mentünk vissza a megmaradt kajákért, és akkor rendeztük a számlát!

2009. júl. 7. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!