Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek harisnyát a menyaruha alá ilyen melegben vagy ne? Ti vettetek/fogtok venni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 09:15
1/14 anonim válasza:
Rajtam combfix volt! Az egyik barátnőmön meg ilyen térdzokni. A ruha alól úgyse látszódott ki hogy mi van rajta!
2/14 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem veszek, mivel utálom.
3/14 anonim válasza:
Nekem hosszú ruhám volt, augusztusi lakodalom és nem vettem fel. Minek? A saját esküvőmön én is komfortosan akarom magam érezni....
4/14 anonim válasza:
Combfix volt rajtam és nagyon jó volt, nem volt benne melegem, viszont ilyen melegben képes megdagadni a lábfejem a cipőben, ha nem lett volna rajtam, tuti feltörte volna a lábam.
6/14 anonim válasza:
van megint egy retardált aki hasznosság szempontjából pontozgat :)))
7/14 anonim válasza:
tavaly a legnagyobb melegben voltam egy barátnőm eskövőjén, ő nem vett alá. Hozzáteszem, nem klasszikus körömcipő volt rajta, hanem egy lapos talpú, selyemszandálszerűség (bokára kötős). A fátyla alatt majd' megfulladt, szerintem ha harisnyát is vett volna, elájul...:)
8/14 A kérdező kommentje:
Aki vesz harisnyát, az milyen megfontolásból?
2012. jún. 23. 13:26
9/14 anonim válasza:
én nem vettem, rajtam nagyon szép csipkés szélű térdzokni volt... harisnyát semmi pénzért nem vettem volna fel és a combfixel sem akartam bajlódni.
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!