Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pécsett van olyan szalon, ahol KELL fizetni a menyaruha próbáért?
szeretnék bejelentkezni pár szalonba, de hallottam, hogy van, ahol fizetni kell, meg meg van szabva, hogy hány ruhát lehet megnézni/felpróbálni, és nem szeretnék ilyenbe beleszaladni.
plusz már tudom, mily ruhát szeretnék varratni, csak mielőtt megvarratom, szeretnék egy hasonló fazonút felpróbálni, hogy jól áll-e egyáltalán.
Én még soha nem hallottam olyanról, hogy valahol kell a próbáért fizetni.
De majd ha túl leszel a próbán, megírnád ide, hogy melyik szalonokat ajánlod? Én Mohács mellett lakok, és ott is szeretnék majd próbálni.
azért, kedves első, mert kevesebb van, ahol kell, így azokat kapásból kizárom és a többi közt nézelődök. De gó, hogy tudtál segíteni!
Második! Persze, megírom majd:) Amúgy én is csak ilyen városi legendából hallottam, hogy fizetni kell, csak öt ruhát nézhetsz meg és csak 3at vehetsz fel...nem tudom, mennyi ebből az igazság, de gondoltam, inkább megkérdezem, hogy ne érjen hidegzuhanyként a dolog, ha tényleg van ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!