Én is vettem ma, állásinterjún voltam és oda nem illik pőrelábbal menni. Meg úgy eleve hivatalos helyre nem illik.
Nem mellesleg visszeres a combom, szóval muszáj harisnyáznom, ha térd fölé érő a nadrágom, vagy a szoknyám...
2012. jún. 19. 23:31
2/19 anonim válasza:
Például azért mert imádjuk hölgyeken a harisnyát! :)
F/20
2012. jún. 19. 23:32
3/19 anonim válasza:
Összeérő combok, esetleg épp nem borotválkozott az illető, vagy attól fél, hogy felakad a szoknya vmibe (sokan vannak így, hogy folyton ettől tartanak...), és nem akarja, hogy teljesen szabad legyen a belátás...
2012. jún. 19. 23:33
4/19 anonim válasza:
Ez még semmi. A buszon ma egy hosszú farmeros, ZOKNIS, edzőcipős lányt láttam. Nem akartam hinni a szememnek :) Pedig csinos volt, nincs mit szégyellnie. A harisnya ( az a vékony nejlon típus) meg nem is melegít annyira. Amúgy valószínű az esztétikai hibákat akarják eltakarni vele ( egyenletlen bőrszín, túlságosan látszódó erek, esetleg kis borosta, narancsbőr)
2012. jún. 19. 23:42
5/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok: mondjuk én úgy vagyok vele, hogy nem érdekel. Ilyen melegben pont letojom, hogy hogy néz ki a lábam, nem fogok azért beöltözni, hogy mások ne nézzenek rám hülyén, ne röhögjenek ki, az ő szégyenük is. Ma is comközépig érő szoknya volt rajtam harisnya nélkül, pedig egy 10est le kellene dobnom, a lábamon nekem sem egyenletes a bőrszín, ráadásul egy autóbaleset emlékeként 10 centi vastagságban lilás vágási sebek nyomai is vannak a combomon.
2012. jún. 19. 23:44
6/19 anonim válasza:
Én olyan lánnyal találkoztam akin hosszú ujjú fekete vastag pulcsi+fekete farmer volt
2012. jún. 19. 23:45
7/19 anonim válasza:
Miért kell mindig másokkal foglalkozni? Komolyan mondom, ennyire szánalmas embereket... Kit érdekel, hogy más mit hord?! Én azt is leszarnám, ha valaki nagykabátban mászkálna +40 fokban...
Mellesleg elég sok helyre nem illik rövidnadrágban/szoknyában, harisnya nélkül menni. Munkahelyekről meg nem is beszélve.
2012. jún. 19. 23:58
8/19 anonim válasza:
Jó, de azért egy pillanatra bevillan az agyadban valami, nem?
2012. jún. 20. 00:10
9/19 anonim válasza:
Hogy de jó neki, hogy nem törődik másokkal.
Vagy odafordulok egy barátomhoz, és azt mondom: "érdekes figura".
Mert az ilyen max. ennyit érdemel, nem egy kérdést a gyakorin. Nem olyan fura, mintha 3 fejű kecskét látott volna. Bár kinek milyen érdekes az élete...
2012. jún. 20. 01:46
10/19 anonim válasza:
Na, ez is valami :) Én sem izélek ezen órákig, csak elgondolkodom, hogy úr isten, én majd meghalok egy szál vékony ruhában, ő meg tök jól elvan úgy? De ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!