Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akinek nem műkörme volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nem műkörme volt, annak milyen volt a körme?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jártas a műköröm világában, soha nem is volt műkörmöm. Milyen körmöm legyen? Erős a körmöm. Arra is tud a manikűrös mintát és diszítést csinálni?

Linkelnétek párat, hogy nektek milyen (nem mű-) körmötök volt?

2012. jún. 21. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerű francia manikűrt kapok a nagy nap előtt.
2012. jún. 21. 17:00
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

szia biztosan lesz itt műkörmös, aki pontosabb választ tud adni mint én !

ha van pár millis körmöd, akkor arra rá tud építeni zselés körmöket, ami díszíthet. Ez ilyen folyékony cucc, ami UV fényre szilárdul, be lehet festeni, vagy kövecskéket tetetni bele, bármit. Van olyan, hogy tip v micsoda, ez olyan mint amilyeneket a boltban lehet kapni, teljes műköröm, amit csak fel kell ragasztani, és összecsiszolni.

Ha nem akarsz műkörmöt, a sajátodat is kifestetheted, azokat is ugyanúgy lehet jóformán díszíteni, lakkozni lehet, köveket beletenni meg mindenféle díszítést lehet rá rakni. Képem sajna nincs :( Hány éves vagy??

2012. jún. 21. 17:01
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

persze hogy lehet, igen szépeket :)

műkörömből sem muszáj ám a nagy, csicsás :)

itt van pár természetes:

[link]

[link]

[link]

és pár mű:

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 21. 17:02
 4/11 A kérdező kommentje:

#2: a körmöm nagyon erős és gyorsan nő, szép formájú. ezért nincs műkörmöm :)

akkor keresek valaki manikűröst :)

de azért további ötleteket elfogadok. esetleg valami extrábbat is :)

2012. jún. 21. 17:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a sajátom volt, erős körmöm van, és nem rakok magamra soha idegen anyagot. Egy hónap alatt megnőtt, sokan azt hitték, hogy mű, olyan szép hosszú lett. Egyszerű színtelen lakk, és a végére fehér lakk, ennyi volt az egész, nekem nagyon tetszett.
2012. jún. 21. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

Aki műkörömmel meglátok, azt rögtön leírom. Utálom az összes mű dolgot. Aki szép az műköröm nélkül is szép, aki kevésbé szép ő akkor sem lesz szebb...

F

2012. jún. 21. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
a sajátodat is meg tudja csinálni manikűrös persze. megnöveszted, ő visszareszeli neked formára, kilakkozza, díszíti, ahogy szeretnéd.
2012. jún. 21. 17:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak lakkozás lesz. Géllakkal. állítólag egy hónapig is megmarad, vagy tovább. Még nem volt ilyenem.
2012. jún. 21. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem is erős a körmöm,megnő szép nagyra,néha hosszabb mint az átlag műköröm.

Igy nekem csak festve volt,a linkelttel majdnem megegyezőre.

Ne tetess fel műkörmöt,csak roncsolja a sajátodat,és ha akkor lesz rajtad először,nem fogsz tudn fogni sem.

Növeszd meg a sajátod,és festesd ki,hidd el,szebb mint a mű.

2012. jún. 22. 09:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sosem volt műkörmöm, viszont az esküvőmre én gél lakkos francia manikűrt csináltattam és az nagyon bevált. Az olyan, mint egy sima körömlakk, csak annyi, hogy be kell tenni a kezedet egy gépbe, miután kikeni a körmös, és akkor rászilárdul a lakk a körmödre, több héten keresztül szép marad, nem kopik, nem pattog le. Szerintem ezt érdemes kipróbálni, nekem nagyon bevált. 3 hétig volt szép a körmöm, és természtes is volt, hiszen a sajátom volt, olyan hosszan, ahogy én szerettem volna. Minden szempontból csak ajánlani tudom.
2012. jún. 22. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!