Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pikáns kérdés. Mennyiért jön leánybúcsúra vetkőzni egy chippandale fiú?
20-40.000 Ft körül van. Függően attól, hogy mennyire felkapott és hány perces a műsor.
Én anno 40-ről lealkudtam 25-re a barátnőmnek rendelt chippendale-t. Viszont ő nívós műsort adott és még maradt is kicsit beszélgetni, szórakoztatni (mármint beszélgetéssel).
Én átlag 20 körül kérek, minden plusz kérésnek megvan a tarifája.
Mézcseppek lenyalása mellkasról- 500 ft
privát hastánc, és egyéb... privát dolgok- 10000 ft
tejszínhabbal rajzolhatsz rám ábrát, amit utána megehetsz -2000 ft
olyan kisgatyában megyek, ami a fenekemnél ki van vágva, ostorral, bőrmaszkban (ebben benne van 4 ostorcsapás a fenékre, semmi vadulás)- 5000 ft
Többször az arcodba tolom a fenekem meztelenül- 1000 ft
Testfestés, láncok, egyéb kiegészítők megdobják az árat. Egyszer kalózként rumoshordóval kellett táncolnom, és a végén a rumot el kellett osztogatnom szexin táncolva, ez egy tizesbe belefért (a hordót én vittem).
Persze van amit ingyen vállalok, mint pl a vámpír fogak halloween-kor, vagy a rendőrnek, tűzoltónak öltözés. Vagy amikor azt kérték, hogy krumpliból készített nyaklánc legyen rajtam, és fűszoknya, valamint az egyik szemem legyen leragasztva, na ezt a poén kedvéért felár nélkül vállaltam. Azért én is csak ember vagyok.
Köszi a válaszok!
Kedves utolsó, a szóbanforgó bulin biztosan nem kellene semmi extrát csinálni XD, csak a tánc és a szexi vetkőzés a lényeg, semmi nyalakodás, meg tejszínhab...
Tényleg csak a poén kedvéért akarnánk a bulira chippandale-t. Akkor olyan 20E körül számoljunk. Okés, köszi!
Esetleg ajánlani tudtok vkit Nyíregyháza/Záhony környékéről?
Nem értem, miért kerül 4szer annyiba, hogy tejszínhabot nyalogathassak le méz helyett.. Na mindegy.
Biztos velem van a nagy baj, de eléggé furcsa nekem, hogy azért fizessek egy ismeretlen pasinak, h a seggét az arcomba dugja, szexin :)))
Van erre is vevő nő, úgy látszik.
6-os: mert a tejszínhab-ábra lényegesen nagyobb felületű :-)
8-as, nyugi, már csak két év, és jöhetsz.
Táncolos műsort én nem vállalnák, mert már koros vagyok.
De mezteln felszolgálás és haszonló dolgok jöhetnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!