Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek melyik ruha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik ruha a legszebb az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Van 4 menyasszonyi ruha, ami mondhatni egyformán tetszik, de természetesen tudok választani, csak érdekel mások véleménye. Nem fog befolyásolni egyébként :) tényleg csak érdeklődés szintjén.

Íme a ruhák:

1. [link] ez egy Lazaro, régi nagy kedvencem

2. [link] ez egy Romona Keveza, nemrég ismertem meg ezt a márkát, rajongok a csipkéért

3. [link] ez egy Pronovias, az örök kedvenc márkám, csodaszép ruhakölteményeket kreálnak, főleg Manuel Mota

4. [link] szintén Pronovias, és ez a kedvencem :)

2012. jún. 18. 11:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
arra nem gondoltál, hogy nem sznob, hanem csak körülírta magát?:) aki konzervatív eleganciát sugall és magabiztos és van ízlése, az sznob? Jó lesz megjegyeznem, nehogy a rosszindulatú kicsinyes emberek rám is ezt mondják, ha egy különleges ruhában mondom ki az igent :D
2012. jún. 18. 23:41
 32/37 anonim ***** válasza:
Mindegyik gyönyör, de az első a legszebb :)
2012. jún. 18. 23:57
 33/37 anonim ***** válasza:
Ki az a lelki szegény, aki minden hasznos választ - merthogy a véleményt kérdezte a kérdező, ezért mindegyik válasz hasznos - lepontozott?!
2012. jún. 19. 00:00
 34/37 anonim ***** válasza:
Pff, áruljátok már el, hogy ezeken a válaszokon mi a f@szzt lehet lepontozni? Agyament p*csák...
2012. jún. 19. 02:21
 35/37 anonim ***** válasza:
Ebből mindegyik, főleg az első három. Nagyon jó ízlésed van.
2012. jún. 19. 10:16
 36/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm Hölgyek a sok választ! Nagyon kedvesek vagytok. Számomra mind hasznos volt, de megfigyeltem már, hogy az összes kérdésre adott válasznál jellemző ez a lepontozás. Ha valaki ettől boldog, hát Isten áldja.

Sznobsággal és kőgazdagsággal pedig ismeretlenül nem kellene rágalmazni. Én nem vitázom senkivel, ez is egy vélemény, amit elfogadok, csak nem értek egyet vele. Miattam pedig senki ne vesszen össze a bal lábbal ébredt hozzászólóval :D

A lényeg úgy is az lesz, hogy jól érezzem magam benne és az uramnak tetsszen az összkép :)

2012. jún. 19. 14:30
 37/37 A kérdező kommentje:
No megnéztem a "rágalmazóm" :D által linkelt ruhát is. Szépnek találom egyébként, kissé kommersz, de a fő problémám vele az, hogy pánt nélküli. Mivel sajnos eléggé csontos a mellkasom, borzalmasan állnak a pánt nélküli ruhák, emiatt nem is szerepel az általam linkelt ruhák között ilyesmi fazon. Köszönöm egyébként, hogy megosztottad.
2012. jún. 19. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!