Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik ruha a legszebb az alábbiak közül?
Van 4 menyasszonyi ruha, ami mondhatni egyformán tetszik, de természetesen tudok választani, csak érdekel mások véleménye. Nem fog befolyásolni egyébként :) tényleg csak érdeklődés szintjén.
Íme a ruhák:
1. [link] ez egy Lazaro, régi nagy kedvencem
2. [link] ez egy Romona Keveza, nemrég ismertem meg ezt a márkát, rajongok a csipkéért
3. [link] ez egy Pronovias, az örök kedvenc márkám, csodaszép ruhakölteményeket kreálnak, főleg Manuel Mota
4. [link] szintén Pronovias, és ez a kedvencem :)
Az első ami jobban tetszik a többitől.
DE ezek a ruhák csak karcsú és magas nőkön áll jól, az alacsonyokon elég bugyután néz ki.
Hűű nem is számítottam ilyen sok válaszra.
Nos az ilyen típusú, minőségű ruhák bérlése is rettentő drága, de ez a kiírt kérdésem szempontjából irreleváns.
Szerencsére alkati probléma nincs, magas is vagyok, meg vékony, illetve a felsőtestem picit szálkásabb az átlagnál a súlyzózástól meg ugrókötelezéstől.
Nekem az elsővel épp az a bajom, hogy nem csipke. Ebből kifolyólag nem tudja azt a konzervatív eleganciát sugallani, amit az egész lényemmel képviselek. Ennek ellenére is nagy kedvencem, illetve a legjobb barátnőmnek is az tetszik leginkább a 4-ből, úgyhogy talán számára lenne az a legideálisabb választás :).
Köszönöm nagyon a hozzászólásokat mindenkinek, aki dicsérte az ízlésem, külön köszönet :) annak ellenére, hogy nincs szükségem megerősítésre roppant jól esik :)
Kellemes délutánt kívánok mindenkinek!
Nem szeretem,ha egy ruha tetőtől talpig csak csipkéből áll.A csipke szebb,ha csak díszítésként használják és nem abból van a ruha. Mint például ennél:
Ezért tartom még elfogadhatónak az elsőt a másodikat és negyediket pedig túlzának.
Értem én,hogy magabiztosnak akarsz tűnni,kő gazdagnak és sznobnak.Az első nem sikerült,a többi jól ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!