Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki vagy nem?

Kedves kérdező!!!
Amikor írsz vedd figyelembe a pirossal aláhúzott szavakat ,mert azt nem írtad jól !!!!!!!!!!! Semmit ne tegyél... Az ő dolguk.
Ez a megcsalás ha valóban megtörtént, akkor értelmetlen az esküvő!!! ha mégis lesz netán esküvő, szerintem nem lesznek boldogok, mert előbb utóbb kiderül a megcsalás...
inkább jobb esküvő előtt, bár mindenképp fájdalmas lehet hogy a menyasszony félrelépett!

szerintem is meg kell tudnia, majd írd meg, mi lett!
aki meg azt tanácsolja, hogy nem a te dolgod: ti mennyire vennétek jó néven, ha a családból valaki tudná, hogy csal téged a jegyesed, de nem szólna, mert nem az ő dolga??

Szerintem a szembesítés volna a legjobb. 3-an üljetek le megbeszélni, hogy mi is ez. Akkor már nehezen tudna tagadni, ha a képeket is megmutatod...
Egy biztos, én nem maradnék csöndben, nem hagynám, hogy egy rokonom/szerettem olyannal lépjen házasságba, aki hűtlen volt/lesz hozzá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!