Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmondjam neki vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Az unokatesóm pár héten belül megnősül.A Napokban megtudtam,hogy ö míg távol dolgozott,több szőr megcsalta a mennyasszonya.Mit tegyek?
2012. jún. 15. 12:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
ha nem tudod bizonyítani, csak a szóbeszédre hallgatsz, inkább ne mondj semmit.
2012. jún. 15. 12:40
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd meg a menyasszonyt, és zsarold őt a képekkel.
2012. jún. 15. 12:45
 3/22 anonim ***** válasza:
83%
Buliszag terjeng.
2012. jún. 15. 12:45
 4/22 anonim ***** válasza:
49%

Én lehet, hogy névtelenül egy borítékba besuttyolnék mindent és eljuttatnám hozzá, míg időben van.

Ha már most csalogatja régen rossz...

2012. jún. 15. 12:46
 5/22 anonim ***** válasza:
16%
1. vagyok. A borítékos dolog nem rossz ötlet, csak éppen lehet azt mondani, hogy ezek a képek még azelőtt készültek, mielőtt az unokatesóddal megismerkedtek volna, szóval nem elég bizonyíték.
2012. jún. 15. 12:49
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

ha most megcsalta akkor később is meg fogja (amikor már házasok) úgyhogy szerintem most kéne lépned

inkább most derüljön ki mint évek múlva

2012. jún. 15. 12:53
 7/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha dátumosak a képek akkor nehezen!
2012. jún. 15. 12:53
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
mondjad el! Azért egy házasság egy életre szól, ahol az ember családot alapít. Az unokatesódnak ezt joga van tudni és eldönteni ő maga (ne te), hogy tovább marad e mennyasszonyával, vagy sem
2012. jún. 15. 12:54
 9/22 A kérdező kommentje:
A Képek hátulján rajta van a dátum,nem kézzel írt hanem mikor hívták elő,és a negatívok is meg vannak.Már kérdőre vontam,és azt is megmondtam,hogy vannak képek.Persze,hogy tagadta.Mondtam,hogy vallja be,az uncsitesomnak az egészet.De eddig még nem momdott neki semmit engem meg nagyban kerűl.
2012. jún. 15. 12:54
 10/22 Dottorre ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyi közöd van neked ehhez. Ha jóban vagytok az unokatesóddal ,és szereted, és nem akarod, hogy az életét egy ilyen nő mellett élje le (már csak azért sem, mert tuti meg fogja tenni máskor is, ha egyszer megtette), akkor mondd el neki, előtte szerezd be a bizonyítékokat, esetleg a srácot akivel lefeküdt (feltéve, hogy nem tudta, hogy van az unokatesód, mert különben verekedés lesz). Vagy ha így nem megy, akkor marad a névtelen boríték géppel írva, stb... Viszont én előnyben részesítem a személyes megbeszélést, mert én egy becsúsztatott papírnak nem hinnék.
2012. jún. 15. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!