Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha éppen útban lennél az esküvő helyszínéhez de telefonálnak, hogy elmarad mert a vőlegény csak aznap vallja be, hogy mást szeret?
Ennél megalázóbb dolgot nehéz elképzelni, mint ilyet az utolsó napon bejelenteni.
Én 2 hatalmas pofonnal honorálnám, az biztos.
Utána pedig bánatomban majszolnék egy kis hagymás babot.
Illetve egy dolgot nem szabad elfelejteni:
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
Ha a vőlegény eddig nem mert szólni, akkor én a helyében most már addig húznám, amíg lehet!
Csak az anyakönyvvezető kérdésére mondanék "nem"-et!
Kiborulnék.
Aztán szólnék a 3 bátyámnak és apukámnak (30 éve aktív, "harctéri" katona) ők lerendeznék.
én megverném a vőlegényt. Nem szoktunk sok bálos, puccos alkalomra eljárni, ezért egy esküvő az egész családnak ruhát jelent, fodrász, ha nincs akkor cipő is, megvesszük az ajándékot, amit lehet vissza se vesznek.
Én béketűrő vagyok, de ha valaki a pénzemmel szórakozik, azt nem viselem el. Minimum nem fordulnék vissza, hanem odamennék megkeresni és jól beverni a képét, hadd szórakozzak már tényleg, ha annyit költöttem.
ha én lennék a menyasszony, megtartanám a bulit. mondanék egy beszédet hogy örülök az újra visszakapott szabadságomnak, mert így lehetőséget kapok hogy megismerjek mást, aki sokkal értékesebb.
a buli után felkeresném a vőlegényt, megpofoznám és talán még egy verőlegényt is felbérelnék azzal a kéréssel, hogy nagy kárt ne tegyen benne, de kifejezetten az orrát, fogait üsse hogy megronduljon.
akkor örüljön neki a másik nő, mit "nyert" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!