Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnál ha éppen útban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha éppen útban lennél az esküvő helyszínéhez de telefonálnak, hogy elmarad mert a vőlegény csak aznap vallja be, hogy mást szeret?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 17:44
1 2 3 4
 31/40 BudSpencer válasza:
83%

Ennél megalázóbb dolgot nehéz elképzelni, mint ilyet az utolsó napon bejelenteni.

Én 2 hatalmas pofonnal honorálnám, az biztos.

Utána pedig bánatomban majszolnék egy kis hagymás babot.

Illetve egy dolgot nem szabad elfelejteni:

Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.

2012. jún. 13. 22:38
 32/40 anonim ***** válasza:
76%
hát... hazamennék, mert ezek után tényleg ha odamennék, csak úgy tűnne, mintha élvezkedni akarnék mások fájdalmán... később meg a nászajándékot odaadnám a menyasszonynak egyedül, ha már úgyis megvettem...
2012. jún. 14. 02:21
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha meghívott lennék haza mennék, mert nincs annál sz.rabb, mint amikor mindenki az arcodba liheg és a te megaláztatásodra csorgatja a nyálát. Ha nagyon közeli hozzátartozó, akkor megkeresném a menyasszonyt. Ha pedig én lennék a menyasszony, akkor azt tanácsolnám a vőlegénynek, hogy baromi gyorsan húzza el a belét lehetőleg minél messzebbre, mert meglincseli a családom és azt sem tenné zsebre amit tőlem kap. Természetesen vele fizettetném ki az egész hacacáré költségeit és ha kellően gusztustalanul közli velem a "jó hírt" akkor még az útiköltségekkel is megfejelném.
2012. jún. 14. 09:10
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
ha én lennék a menyasszony, levadásználak. Ha a rokona lennék, akkor is. Ha a barátja, akkor szimplán tökön rúgnálak. És csak abba nem gondolsz bele, hogy ez mi pénzbe kerül(t) a rokonoknak, illetve mennyire megalázó a párodnak.
2012. jún. 14. 14:58
 35/40 anonim ***** válasza:
4%

Ha a vőlegény eddig nem mert szólni, akkor én a helyében most már addig húznám, amíg lehet!

Csak az anyakönyvvezető kérdésére mondanék "nem"-et!

2012. jún. 14. 15:17
 36/40 anonim ***** válasza:
92%

Kiborulnék.

Aztán szólnék a 3 bátyámnak és apukámnak (30 éve aktív, "harctéri" katona) ők lerendeznék.

2012. jún. 14. 17:26
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

én megverném a vőlegényt. Nem szoktunk sok bálos, puccos alkalomra eljárni, ezért egy esküvő az egész családnak ruhát jelent, fodrász, ha nincs akkor cipő is, megvesszük az ajándékot, amit lehet vissza se vesznek.

Én béketűrő vagyok, de ha valaki a pénzemmel szórakozik, azt nem viselem el. Minimum nem fordulnék vissza, hanem odamennék megkeresni és jól beverni a képét, hadd szórakozzak már tényleg, ha annyit költöttem.

2012. jún. 14. 18:34
 38/40 anonim ***** válasza:
92%
Egy ilyen cselekedet hidd el, nem marad büntetlenül az életben (majd a sorstól visszakapja)
2012. jún. 16. 12:29
 39/40 anonim ***** válasza:
93%

ha én lennék a menyasszony, megtartanám a bulit. mondanék egy beszédet hogy örülök az újra visszakapott szabadságomnak, mert így lehetőséget kapok hogy megismerjek mást, aki sokkal értékesebb.

a buli után felkeresném a vőlegényt, megpofoznám és talán még egy verőlegényt is felbérelnék azzal a kéréssel, hogy nagy kárt ne tegyen benne, de kifejezetten az orrát, fogait üsse hogy megronduljon.

akkor örüljön neki a másik nő, mit "nyert" :)

2012. jún. 16. 14:05
 40/40 anonim ***** válasza:
93%
Ha vendég lennék, a kapcsolat minőségétől függne a reakcióm, fentebb már részletezték. Ha a menyasszony, akkor nem tudom, amit a helyzet épp kiváltana belőlem. DE: az érzelmi sokk feldolgozása után azonnal felhívnám az összes vendéget, mindenkit megkérnék, kerítsen számlát ruháról, fodrászról, üzemanyagköltségről, ajándékokról, és a kedves vőlegénnyel az utolsó petákig megtéríttetném az általa okozott erkölcsi és anyagi kárt. És még majdnem megsajnálnám mikor néhány hét múlva ismeretlenek átrendeznék az arcocskáját véletlenül.
2012. jún. 16. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!