Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha éppen útban lennél az esküvő helyszínéhez de telefonálnak, hogy elmarad mert a vőlegény csak aznap vallja be, hogy mást szeret?
Őőő, visszafordulnék, és hazamennék?!
Hacsak nem én vagyok a menyasszony, mert akkor megkeresném és lenyomnám a torkán a csokrom!
Na jó, attól függ ki nekem a menyasszony vagy a vőlegény. Ha közeli hozzátartozó vagy barát, akkor mennék vigasztani, vagy kiosztani. Ha csak távoli ismeretség, akkor nem kellek én oda, akkor irány haza.
Ha te vagy a vőlegény, akkor gondolom egy huncut filléred sincs az esküvőben, hogy így megvárod, amig minden ki van fizetve.
De szerintem nagyon kamu-szagú a kérdés.
Két lehetőséget látok.
Az egyik, hogy ez egy kamu.
A másik, hogy a kérdező a vőlegény szeretője, aki még mindig abban reménykedik, hogy az esküvő elmarad, és megnyeri a főnyeremény-vőlegényt, ő meg röhöghet a markába.
Hat a menyasszonynak eleg rossz lehet.
Viszont a volegeny egy gerinctelen fereg, aki meg is erdemli az ugyszinten gerinctelen harmadikot.
Leütném a srácot, hogy ez x hónapnyi szervezés után most jutott eszébe közölni.
Az egy dolog, hogy mást szeret és erre előbb nem jött rá tisztán, de akkor is azt kellett volna mondania, hogy inkább ne legyen esküvő, senki ne szervezzen semmit, mert ő mást szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!