Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnál ha éppen útban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha éppen útban lennél az esküvő helyszínéhez de telefonálnak, hogy elmarad mert a vőlegény csak aznap vallja be, hogy mást szeret?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 17:44
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
97%
Hát akkor a mulatság helyett kisebb lincselésre gyűlne a nép.
2012. jún. 13. 18:53
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Őőő, visszafordulnék, és hazamennék?!

Hacsak nem én vagyok a menyasszony, mert akkor megkeresném és lenyomnám a torkán a csokrom!

Na jó, attól függ ki nekem a menyasszony vagy a vőlegény. Ha közeli hozzátartozó vagy barát, akkor mennék vigasztani, vagy kiosztani. Ha csak távoli ismeretség, akkor nem kellek én oda, akkor irány haza.

2012. jún. 13. 19:08
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Ledöbbennék. Menyasszonyhoz nem mennék el, csak hogy lássam a megaláztatását, szerintem jobb, ha nem nézi ott mindenki a nyomorát. Ha te vagy a vőlegény, meg még be sem mered vallani, még arc és név nélkül sem, akkor te egy igazi hang vagy semmi más. Leányzó örülhet, hogy nem keserítetted meg az életét a tesze-toszaságoddal. Gyáva alak az ilyen, aki csak az utolsó pillanatban visszakozik, mert annyi vér sincs a pucájában, hogy kiálljon az érzései mellett. Kár azzal áltatni magad, hogy így jött ki a lépés, ez egy sz@r kifogás, egy sz@r embertől.
2012. jún. 13. 19:11
 24/40 anonim ***** válasza:
96%

Ha te vagy a vőlegény, akkor gondolom egy huncut filléred sincs az esküvőben, hogy így megvárod, amig minden ki van fizetve.

De szerintem nagyon kamu-szagú a kérdés.

2012. jún. 13. 19:13
 25/40 anonim ***** válasza:
98%

Két lehetőséget látok.

Az egyik, hogy ez egy kamu.

A másik, hogy a kérdező a vőlegény szeretője, aki még mindig abban reménykedik, hogy az esküvő elmarad, és megnyeri a főnyeremény-vőlegényt, ő meg röhöghet a markába.

2012. jún. 13. 19:26
 26/40 anonim ***** válasza:
96%
Hallottam én már olyat, hogy a vőlegény nem ment el az esküvőre, a menyasszony és a násznép meg csak várt..
2012. jún. 13. 19:51
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok az erőszak híve, de kapna egy akkora taslit, hogy lerepülne a mocskos képe.Gratulálok hozzá, ha te vagy a vőlegény...Őszinte leszek mert mindig az vagyok: Jóó nagy g*ci vagy...
2012. jún. 13. 20:00
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Hat a menyasszonynak eleg rossz lehet.

Viszont a volegeny egy gerinctelen fereg, aki meg is erdemli az ugyszinten gerinctelen harmadikot.

2012. jún. 13. 20:54
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Leütném a srácot, hogy ez x hónapnyi szervezés után most jutott eszébe közölni.

Az egy dolog, hogy mást szeret és erre előbb nem jött rá tisztán, de akkor is azt kellett volna mondania, hogy inkább ne legyen esküvő, senki ne szervezzen semmit, mert ő mást szeret.

2012. jún. 13. 21:59
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
de miért aznap kell? nyilván nem előző nap fog beleszeretni abba a másik nőbe. ha már lefújja, ne várjon vele az esküvő napjáig. ne! de tényleg!
2012. jún. 13. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!