Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha éppen útban lennél az esküvő helyszínéhez de telefonálnak, hogy elmarad mert a vőlegény csak aznap vallja be, hogy mást szeret?
szerintem is te vagy.
épp aznap mikor készül a napra akkor legalább előtte este könyörgöm ne mikor felveszi azt a kur.va ruhát meg smink minden....
és aznap már szerintem mindent ki kell fizetni nem???
mert már főznek virágos anyám kinnyaaaa.....
ja igen mit szólok hül.ye kö.csög
vagy te vagy szeretője??
rém nagy suttyóság. a vőlegény helyében én készülnék 2 jó nagy büdös pofonra, amit a menyasszony apjától kapni fogok. mert lehet valaki nagyon nyugodt ember, de ha a gyerekét így megalázzák, akkor elszakad a cérna.
normális embereknél ez nem így működik. ha valaki mást szeret, akkor illik idejében bevallani, hogy senki se dobjon ki egy valag pénzt, és szegény lány ne készüljön lázasan az esküvőre. ez iszonyat nagy törés neki.
Először is, attól függ, ki telefonálna. Egy ilyen hírt az ember nem hisz el mindenkinek.
Másodszor, kérdés, hogy a lakodalmi vacsora is elmarad-e. Ha már sütöttek-főztek, legalább együnk egy jót. :)
(jó, ez vicc...)
Ha a menyasszony közeli rokona vagy barátja lennék, akkor felkeresném, hogy tudok-e bármiben segíteni, kezdve a legprózaibb dolgoktól (pl. zenészek hazaküldése, más ismerősök értesítése) az együtt sírásig.
Ha a vőlegény rokona vagy barátja lennék, akkor őt is felkeresném, és megkérdezném, segíthetek-e... hozzak-e jeget a monoklijára, és azért megkérdezném, hogy miért nem szólt, hogy gondjai vannak... meg lehetett volna oldani ezt másképpen is... valahogy kisütném, hogyan kerülhet ki legjobban, legfájdalommentesebben az exmenyasszony, s biztatnám az exvőlegényt, hogy most már aztán tegyen meg minden jó lépést, amit még megtehet ebben a helyzetben. Az a minimum, hogy szemtől szemben mondja el a kis sztoriját a menyasszonynak, s lehetőleg a családjának is, sűrű bocsánatkérések közepette, és közben ne forduljon el, ha pofont kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!