Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnál ha éppen útban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha éppen útban lennél az esküvő helyszínéhez de telefonálnak, hogy elmarad mert a vőlegény csak aznap vallja be, hogy mást szeret?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 17:44
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Azért akkor mondja el mert így jött ki a helyzet.
2012. jún. 13. 18:04
 12/40 anonim ***** válasza:
93%
te vagy a vőlegény?
2012. jún. 13. 18:04
 13/40 anonim ***** válasza:
94%
Így jött ki. Naná. Ha valaki mást szeret az nem 2 perc alatt alakult ki. Simán elmondhatta volna már az elején ahelyett h álltatja szegény nőt. Vagy tipikusan olyan bunkó aki nem engedi az egyiket míg nincs meg a másik. IGGGGAZI PARASZT
2012. jún. 13. 18:11
 14/40 anonim ***** válasza:
97%

szerintem is te vagy.

épp aznap mikor készül a napra akkor legalább előtte este könyörgöm ne mikor felveszi azt a kur.va ruhát meg smink minden....

és aznap már szerintem mindent ki kell fizetni nem???

mert már főznek virágos anyám kinnyaaaa.....

ja igen mit szólok hül.ye kö.csög

vagy te vagy szeretője??

2012. jún. 13. 18:15
 15/40 A kérdező kommentje:
Egyiket sem szeretném megerősíteni, hogy melyik vagyok.
2012. jún. 13. 18:16
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

rém nagy suttyóság. a vőlegény helyében én készülnék 2 jó nagy büdös pofonra, amit a menyasszony apjától kapni fogok. mert lehet valaki nagyon nyugodt ember, de ha a gyerekét így megalázzák, akkor elszakad a cérna.

normális embereknél ez nem így működik. ha valaki mást szeret, akkor illik idejében bevallani, hogy senki se dobjon ki egy valag pénzt, és szegény lány ne készüljön lázasan az esküvőre. ez iszonyat nagy törés neki.

2012. jún. 13. 18:19
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ezzel várni az esküvő napjáig! Ha simán lefújja az esküvőt, az is elég megalázó, nem hogy még az adott napon!
2012. jún. 13. 18:19
 18/40 anonim ***** válasza:
96%
Én olyat láttam, hogy esküvő előtt három nappal vallott a vőlegény, de ő végig arra hivatkozott, hogy nem volt biztos az érzelmeiben. (Ha jól tudom, kapott a menyasszonytól pár istenes pofont, aztán lelépett.)
2012. jún. 13. 18:34
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy h a vőlegény vagy vagypedig a szeretője. Mindkét esetben egy gerinctelen féreg vagy. Illetve nem mindegy mert ha a vőlegény akkor számíts pár alapos verésre
2012. jún. 13. 18:36
 20/40 anonim ***** válasza:
97%

Először is, attól függ, ki telefonálna. Egy ilyen hírt az ember nem hisz el mindenkinek.

Másodszor, kérdés, hogy a lakodalmi vacsora is elmarad-e. Ha már sütöttek-főztek, legalább együnk egy jót. :)

(jó, ez vicc...)

Ha a menyasszony közeli rokona vagy barátja lennék, akkor felkeresném, hogy tudok-e bármiben segíteni, kezdve a legprózaibb dolgoktól (pl. zenészek hazaküldése, más ismerősök értesítése) az együtt sírásig.

Ha a vőlegény rokona vagy barátja lennék, akkor őt is felkeresném, és megkérdezném, segíthetek-e... hozzak-e jeget a monoklijára, és azért megkérdezném, hogy miért nem szólt, hogy gondjai vannak... meg lehetett volna oldani ezt másképpen is... valahogy kisütném, hogyan kerülhet ki legjobban, legfájdalommentesebben az exmenyasszony, s biztatnám az exvőlegényt, hogy most már aztán tegyen meg minden jó lépést, amit még megtehet ebben a helyzetben. Az a minimum, hogy szemtől szemben mondja el a kis sztoriját a menyasszonynak, s lehetőleg a családjának is, sűrű bocsánatkérések közepette, és közben ne forduljon el, ha pofont kap.

2012. jún. 13. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!