Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már sokk? Egy hónap múlva lesz az esküvőnk.
Anyósékkal egy házban, de nem együtt élünk, van baba,
vele vagyok itthon. Mindent egymagamnak kell megszerveznem.
Még csak meg sem kérdezik, hogy haladok, segítsenek-e
valamit.
Én nem azt mondom, hogy nem lehetne segíteni, de elvárni, hogy segítsenek, meg hogy anyagilag is beleszálljanak, na azt nem lehet! Miért nem csináltok otthon egy vacsorát, akkor nem kéne annyit szervezkedni? Azt mondod, szűk család lesz.
2012. jún. 13. 14:23
12/31 A kérdező kommentje:
Így van, szűk család,itthon tartjuk a lagzit,velünk együtt 20an leszünk.Nem várom el az anyagi segítséget, csak gondoltam ez akkor is 2 emberről szól, és ha felmerül valami probléma a szervezéssel, akkor(ha már családom nincs), a jövendőbeli férjemmel ezt megbeszélhetem.És igen,kiakadtam,érzékeny vagyok, tiszta leli beteg lettem, mert nem erről volt szó, és úgy érzem,már csak én akarom.Ez így nem jó, de azért kössz a válaszokat.
nem anyagilag, de sütni pl. segíthetnének a barátok, rokonok. nálunk rögtön mindenki azt kérdezte mikor meghívót kaptak, h mit hozzanak, mit süssenek. bárkit eddig bármire kértünk szó nélkül segített. telószámot szerezni, ilyesmi. természetesen 1 fillért sem kértünk senkitől. anyósom, párom keresztanyja, barátnőm, tesóm, nagymamám, anyukám, én sütjük pl. a sütiket itthon. és igenis az ilyesmik nagyon is jól esnek az embernek. egyébként én szeretem, hogy egyedül szervezem, nem kell kmpromisszumot kötnöm senkivel. párom csak 2 variáció közül választ általában, de inkább szabad kezet ad. szóval fel a fejjel, elhiszem, h nem esik jól, de ha eddig megszervezted, mostmár csak apróságok lehetnek hátra.
2012. jún. 13. 14:28
11-es vagyok. És az nem lehet, hogy a párodnak éppen rosszkor, rossz helyen mondtad? Én abból, hogy egyszer azt vágják a fejemhez, hagyjuk ezt most, mert nem érdekli, nem vonnék le messzemenő következtetést, főként nem azt, hogy őt már biztosan nem is érdekli. Igen, valóban nagyon érzékeny vagy. Egyébként tényleg a pasik nem egy szervezkedősek, főként, ha esküvőről van szó. Én sem emlékszem rá, hogy az én férjem bármit is szervezett volna. Na jó bocsánat, most hogy leírom jutott eszembe, hogy a polgári esküvőhöz a cd-t Ő állította össze, mondjuk én nem is nagyon tudtam volna, mert nagyon nem értek a cd-íráshoz.
2012. jún. 13. 14:35
ha nincs pénz,se segítség,akkor 2 tanú és kész.minek a cirkusz? és már ne is haragudj: csak TE akarsz felhajtást és sztem esküvőt is akkor miért várod el h bárki is neked ugráljon? vagy ne panaszkodj és csináld,vagy hagyd a csudába
2012. jún. 13. 14:39
16/31 A kérdező kommentje:
Utóbbi időben mindíg ideges lesz,pedig nem arra kérem,hogy rendeljen sütit, vagy fotóst, hanem az Ő érdekében kérdeztem pl.hogy felhívta-e xy-t hogy legyen a tanuja.Ezt tegnap este,mikor leraktam a babát,igaz épp tv-zett, de ugye ha nagyon fontos van rajta megállító gomb.
Egy kicsit összejött most nekem minden,örülök,hogy nem szól bele senki, de ha már valamit megígér, pl.sütit,akkor az úgy is legyen.És azért aki mögött ott vannak a szüle,a rokonai,az nem tudja milyen tényleg egyedül lenni.
Ennyi cécó egy 20 fős esküvő miatt??
A másik meg: mégis milyen emberek vannak a családodban, hogy megígérnek valamit, aztán meg kifarolnak belőle? Akkor Te meg mondd azt, hogy csak a szertartásra vannak meghívva, kajára nem. Ha minimálisan maradnak, arra te is fel tudsz készülni egyedül. Olyat, meg aki úgy áll hozzád, hogy ígérget, aztán meg mégse, nem is értem, miért hívsz meg. Teljesen felesleges, elvégre ordít, hogy nem számítasz neki.
2012. jún. 13. 14:45
Nagyfiú már a párod, és nem is hülye, majd felkéri az illetőt a tanúskodásra. Nem kell a nyakába lihegni és rágni a fülét. Nyilván ő is belekalkulálja a lehetőséget, hogy az illető nem vállalja el, és majd kell más.
Elhiszem, hogy pipa, ha annyira hülyének nézed, hogy még ezt sem tudja elintézni, és nyaggatod.
Tudod, érdekes, hogy azt mondod neked kell egyedül intézned mindent. Itt van a fenti példa; a párodra rá van bízva, el fogja intézni, de te ott stresszelsz.
2012. jún. 13. 14:48
14-es vagyok. Szóval egy kicsit kuszára sikerült, nem tudom értetted-e amit írni akartam. A lényeg, hogy esetleg a párod rossz passzban volt éppen akkor, amikor az esküvői előkészületekkel "nyaggattad" ezért vághatta rá, hogy hagyjad őt ezekkel. De a lényeg, ha csak ennyi volt, akkor ebből én nem gondolnám azt, hogy biztosan nem érdekli őt ez az egész esküvő.
Végülis most inkább ez zavar, hogy a párod nem segít vagy hogy a többiek (anyósodék talán) nem vállaltak részt a szervezésből? Mert az elején én erre gondoltam, de a végén inkább úgy vettem ki a szavaidból, hogy a párod hozzá nem szólása zavar inkább.
2012. jún. 13. 14:49
20/31 A kérdező kommentje:
Igazából nem zavarna Más segítségének a hiánya(segítség nem anyagilag),ha ott lenne a párom,akivel meg tudnám beszélni a fontos dolgokat.Mert ugye nekem is van barátnőm,de vele nem tudom megbeszélni,hogy hogyan állunk anyagilag,miből,hogy lehetne lecsípni.Vagy épp azt,hogy kit is hívjunk meg, vagy kit nem.Azt hittem,hogy ez nem megterhelő egy férfinak.Nyílván azzal nem nyaggatom,hogy milyen legyen a hajam.És nem,nem önálló,ha fodrászhoz megy, vagy orvoshoz,akkor is neekm szól és én kérek neki időpontot.Mivel nekem senkim sincs,ezért mi eleve több dolgot beszélünk meg egymással.Nem értem ezt miért nem lehet.
Kapcsolódó kérdések: