Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adhatnánk ajándékba?
Egy olyan pár esküvőjére megyünk, ahol az egyik felet ismerjük, vele munkapcsolat van (nem napi szintű). Tehát nem rokon és nem is közeli barát. Csak az esküvőre vagyunk hivatalosak, mivel a vacsora egyébként is szűk, családi körű lesz.
A kérdésem arra irányul, hogy mégsem szeretnénk üres kézzel menni, de komolyabb összeget sem szeretnénk költeni (ezt nem is várja el a házasulandó pár, csak a részvételt). Valami jelképes, vagy ötletes dolgot szeretnénk adni, ami maradandóbb.
Tudtok ötleteket adni?
1.
Esetleg itt nézz szét:
Ez egy drágább kategória mint amit te írtál, de akörül, illetve azalatt is vannak termékek..hátha találsz valamit..:) [pl. az apró ajándék tippek menüpont alatt]
Köszönöm az ötleteket, várok még!
Sajnos nincs közös kép..nem tudok honnan venni, pedig nagyon jó ötlet! :)
én nem vinnék semmit. egyrészt a ceremónia után hova rakja, mit csinál vele?
másrészt én totál kellemetlenül érezném magam. plusz a többi vendég, aki nem vitt semmit, mivel csak a ceremóniára lett meghívva, szintén kellemetlenül érezné magát.
ha mindenképp akartok valamit, akkor beszéljetek össze a többi munkatárssal, és csináljatok egy happy wedding bulit a melóhelyen, vagy dobjatok össze valamire, mondjuk egy wellnessre, vagy kristálypohárkészletre, valamira, amit az esküvő UTÁNI első munkanap megkap a munkatárs
én oda tuti nem vinnék semmit
ilyenkor nem kell semmit,kollégák esküvőjére mi is meg vagyunk hivva,enyémre is meg voltak,de csak ceremóniára mindig
ilyenkor előtte vagy utána melós napon van ajándékozás,mindenki bedob egy 500ast,és közös ajándék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!