Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ennyi pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennyi pénzt kidobni felesleges egy esküvőre?

Figyelt kérdés
5.000.000 forintba kerül az esküvő 150 fővel,Luxuscikkekkel.
2012. jún. 10. 21:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
56%
szerintem borzasztóan sok pénz. ha 1 milliót hozzádobsz, házat veszel bp. mellett. szóval én biztos, h nem adnék ki 1 lagziért ennyit, de számomra ez az összeg megfoghatatlanul sok. átlag emberek vagyunk, ezért érzem rengetegnek. nem tudom elképzelni, hogy milyen körülmények között él az, akinek ez az összeg nem fáj, hha nincs, ezért érdemleges választ sem tudok adni úgy gondolom. ha mérhetetlenül gazdag lennék, akkor sem hinném, h ezüst kanállal etetném a vendgésereget, mert feleslegesnek tartom. persze itt köszön vissza ismét a társadalmi különbség. a mi esküvőnk 50 fővel 600.000 ft lesz, spórolok ahol tudok. egyébként simán kerülhet ennyibe dekorossal, esküvőszervezővel, drága ruhával, stb... jut eszembe, hha nagyon gazdag lennék, akkor a ruhám lenne az egyetlen, ami más lenne. enzoani ruhát szerettem volna mindig, fel is próbáltam párat a szalonban, de egy fele árban lévőt foglaltam le. tehát kerülhet 5 millába 1 esküvő szemrebbenés nélkül, csak szerintem felesleges pénzkidobás. és kérlek ne láss semmi pejoratívat abban, amit írtam, mert nem szántam gonoszkodásnak 1 pillanatig sem.
2012. jún. 11. 07:40
 22/31 anonim ***** válasza:
38%
igen felesleges, de ha az ember megteheti miért ne?
2012. jún. 11. 08:08
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
leírtam a véleményemet, vagyis inkább a gondolataimat erről. senkivel nem vagyok hajlandó vitába keveredni.
2012. jún. 11. 08:32
 24/31 anonim ***** válasza:
73%

igen, felesleges. ha szégyentelenül gazdag lennék, akkor sem költenék el ennyit az esküvőnkre.

arról nem is beszélve, hogy - most komolyan - mire lehet ennyi pénzt elkölteni? hiszen, ennek a feléből is olyan dajdajt lehet csapni, hogy netovább

2012. jún. 11. 08:50
 25/31 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Nem adnék ki ennyit erre.
2012. jún. 11. 08:54
 26/31 anonim ***** válasza:
40%

Igen.

El ne váljatok két év múlva.

2012. jún. 11. 10:02
 27/31 anonim ***** válasza:
60%

5 millió????? Úristen, ezt a hülyeséget.

Mi két éve két tanúval és a közvetlen családtagokkal, hétköznapi szépruhában összeházasodtunk, majd beültünk egy étterembe és megvacsoráztunk. Tizenkét főnek 50 ezer volt az egész, italokkal együtt. Utána elmentük egy klassz nászútra inkább.

Mi a francnak ennyit elverni egy esküvőre?

2012. jún. 11. 10:08
 28/31 anonim ***** válasza:
66%

Mi olyan 120-at fogunk rászánni, de emiatt is rosszul érzem magam, mert nem vagyunk gazdagok. Persze nagyon szeretjük egymást, és jó lenne, ha egy nap tényleg csak rólunk szólna, és ha nem is fényűzően, de normálisan tudnánk ünnepelni a legközelebbi barátokkal meg egy-két rokonnal (akiket szeretünk is...).

De úgy érzem, hogy ha meg is takarékoskodunk ennyit, inkább tehetnénk félre a lakáskasszába, vagy kirándulhatnánk egyet kettesben, vehetnénk pár dolgot a lakásba stb. Legszívesebben farmerban és sportcipőben mennék két tanúval, aláírás, utána sörözés, és ennyi :S

2012. jún. 11. 10:38
 29/31 anonim ***** válasza:
47%
nekem 2-án volt, 55 ember és durván 1,2 millából jött ki. Dekoros volt székszoknyával, vőfély, 4 fős zenekar, szép ruhák, cipők, 3 fős vacsi, 600 db süti. Tehát nem a legolcsóbb mindenből, de nem is luxus. Középkategória. Még így is sokalltam. Ha futja nem sok, de én amondó vagyok, hogy biztos máshova is el tudnád költeni, én nem költenék rá ennyit, akkor sem, ha lenne pénzem. nem biztos, hogy a luxus a jobb.
2012. jún. 11. 13:11
 30/31 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon őszintén: az esküvő nem más, mint az a nap, amikor a lányok beöltözhetnek királylánynak. A ruha, a cipő, a frizura, a fotózkodás, a csokor, a diszes kocsi, a gyertyafényes vacsora csak erről szól. A kiskirálylányról. Hány vőlegény álmodozik ugyanerről?.....

Erre 5 milliót kiadni annyit, mint szétszórni a pénzt a szélbe.

2012. jún. 11. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!