Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ennyi pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennyi pénzt kidobni felesleges egy esküvőre?

Figyelt kérdés
5.000.000 forintba kerül az esküvő 150 fővel,Luxuscikkekkel.
2012. jún. 10. 21:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%
2 éve 45 főre,luxuscikkek nélkül(a sminktől- a piáig)kb. 1000000-1200000 volt az esküvőnk költsége, 3 szor annyi ember,luxus dolgok,stb,igaza volt annak,h igen ez ennyibe kerül,bár igaz,ami igaz, nem mindegy,h az ország melyik részében is van az az esküvő...(amúgy 3éve falusi 170fős lagziban is voltunk,szintén semmi extra,olyan 3,5 millió volt a költség) Szóval én személy szerint feleslegesnek tartom,mert nekem pont elég volt az a majdnem 50ember az esküvőnkön,nem hiányzott több,de ha valakinek igen,akkor hajrá...viszont ha utána csóróság lesz,meg hitelt kell felvenni,én azért átgondolnám még egyszer...
2012. jún. 10. 21:30
 12/31 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nincs ennyi pénzem, de nem is vágyom fényűzésre. A legtöbb ilyen luxuscikk giccses és gusztustalan. Fölösleges rongyrázás. A boldogság nem ezen múlik.
2012. jún. 10. 21:33
 13/31 anonim ***** válasza:
96%

Hát én nem adnék ki még negyed ennyit sem erre, inkább a közös életünkre költeném, ha lenne ennyi pénzem...

De nektek kell tudnotok, hogy megengedhetitek-e magatoknak.

2012. jún. 10. 21:43
 14/31 anonim ***** válasza:
81%

Ha van rá bőven és nem okoz gondot, akkor hajrá.

Bár én nem adnék ki ennyi, ha megengedhetném se, mivel nem vágyunk nagy felhajtásra.

2012. jún. 10. 21:50
 15/31 anonim ***** válasza:
81%

ha a vendégek előtt "fel kell vágni" akkor nem kidobás (pl a főnökség, kollegák, esetleg üzleti partnerek)tehát ami végett esetleg fel kell tudni mutatni egy anyagi biztonságot sugalló hátteret, akkor nem pénzkidobás.

de ha kukutyinből jón a gyermekkori ovistárs, meg a nyugdíjas nagyi, és sikertelen nagybátty, meg hasonló az összetétel, akkor nem szerencsés "villogni"

szerintem ettől függ.

2012. jún. 10. 21:56
 16/31 anonim ***** válasza:
86%

Ezt most még fejben sem tudnám elkölteni.Mi most szervezzük az esküvőnket,kb. 500.000-ből lesz meg,40 főre mindent meg tudtunk venni és valósítani,amit szerettünk volna.Ha most itt lapulna az a további 4 és fél millió,akkor sem tudnám ennél feljebb stuccolni az esküvőnket.Megyeszékhelyen lesz,nem faluban,az egyik legnépszerűbb és elegánsabb étteremben,szállással a vendégeknek,négy fogásos vacsorával plusz torták és sütemények,rengeteg minden,elég hosszú a listánk.Úgy érzem jókor voltunk jó helyen és mindent sikerült méltányos áron megszerezni,ami nem megy a minőség rovására.

Szóval a válaszom,nem,ennyit nem tudnék elkölteni,ennél jóval keveebből tudom megvalósítani az álomesküvőm.

2012. jún. 10. 22:20
 17/31 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ, ezt miből vonod el. Ha megvan mindenetek (pl. lakás) és stabil anyagi háttérrel rendelkeztek a jövőt illetően is, akkor nem felesleges, mert van miből, s nem vág földhöz az 5 millió, s mégiscsak az életed legszebb napja lesz.

Ha viszont hitelből lenne,akkor hülyeség. Megvan a lagzi, s utána a küszöböt rágjátok, mert semmire nem telik,s albérletbe kell lakni.

Szóval ha leírod melyik verzió az igaz, akkor többet tudunk tanácsolni.

2012. jún. 10. 22:25
 18/31 anonim ***** válasza:
75%
csak azt nem értem, miért kellett lepontozni??? mert nekem a 120fő megvolt 800ból???
2012. jún. 10. 22:42
 19/31 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom ha ilyen számokban gondolkodtok, akkor megengedhetitek magatoknak. Mi is megengedhettük magunknak, mi kiadtunk ennyit, plusz még ennyit a nászútra. Nem volt sem giccses, sem igénytelen az esküvőnk, de az ételek ára nálunk sokat dobott a számlán, mert nem csak hagyományos ételek voltak, de nagyon különlegesek is, amelyek nem tartoztak az olcsó kategóriába. Mi nem arra mentünk, hogy elkápráztassuk az egész világot, hanem a saját álmainkat szerettük volna megvalósítani az esküvőnkön, szerettük volna, hogy számunkra ez legyen a legszebb nap, amivel összekötjük az életünket, és minden olyan dolog teljesüljön, ami boldoggá tesz minket. Mindenki jól érezte magát szerencsére rajtunk kívül is. Igaza van annak, aki azt írja, hogy nem a pénzen múlik a boldogság, ezzel tökéletesen egyetértek. Mi is boldogok voltunk a lagzi előtt is, és azóta is töretlen a boldogságunk, viszont az a nap megkoronázta az egész kapcsolatunkat, és szerettük volna, ha tökéletes (a mi igényeink szerint persze, hisz mindenkinek mást jelent a tökéletes esküvő).
2012. jún. 11. 00:54
 20/31 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam le valaki szórakozik nekem ment a zöldecske mindenkinek! Köszi a válaszokat!
2012. jún. 11. 06:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!